Happy Makeup

Happy Makeupbørster og pensler

Happy Makeup er en del av vårt eget merke, Happy, som tilbyr veganske sminkekoster og børstesett av god kvalitet. Les mer om Happy Makeup her.

29 Produkt(er)

Happy Makeup - veganske sminkebørster av høy kvalitet

En vakker, profesjonell sminkelook krever gode sminke- og påføringsbørster! Denne serien fra vårt eget merke, Happy, tilbyr sminkebørster og sminkebørstesett slik at du kan skape et personlig, profesjonelt utseende til en overkommelig pris.

Sminkekoster for ethvert behov

En sminkerutine er veldig individuell – noen kan tilbringe flere timer foran speilet for å skape den perfekte looken, mens andre bruker 2 minutter rett før de går ut døren. Børstene kommer i forskjellige farger, former og størrelser, slik at du kan finne børsten eller settet som dekker dine behov. Børstene er alle av høy kvalitet og gir et feilfritt og profesjonelt resultat.

Børstene fra Happy kan deles inn i:

Mini-børster

Settet inneholder 8 forskjellige mini-sminkekoster som passer til både ansikts- og øyesminke. Minibørstene kommer i et praktisk etui som kan lukkes med en liten knapp, slik at du alltid har sminkebørstene like ved hånden – hvor som helst og når som helst. Settet består av Blush Brush, Foundation Brush, Blending Brush, Eye Shadow Brush, Small Eye Shadow Brush, Brow & Liner Brush, Crease Brush og en spoolie.

Børstesett

Børstesettene fra Happy er ideelle for deg som ønsker smart og praktisk oppbevaring av børstene dine og er ute etter stil og kvalitet. Ved å kjøpe et børstesett sikrer du at alle børstene er laget i samme stil og uttrykk, og samtidig følger det med en smart oppbevaringsmappe, slik at du enkelt kan ta med deg børstene på farten. I tillegg er oppbevaringsmappene en hygienisk måte å transportere børstene på, da de ikke kommer i kontakt med unødvendige bakterier, noe som fort kan skje dersom de ligger i en rotete toalettmappe.

Forskjellige designs

Designet og uttrykket til sminkebørstene dine kan være viktig hvis de vises tydelig på sminke- eller badebordet ditt; og nettopp derfor inneholder Happys sortiment alt fra klassiske, sorte børster til fargerike krystallbørster.

Vedlikehold av Happy Makeup børster

Det er viktig å vedlikeholde sminkekostene dine. Vedlikehold kan f.eks. være regelmessig rengjøring av børstene dine. Her anbefales det å bruke et rensemiddel spesielt utviklet for sminkekoster.

Hvis du ikke har et rengjøringsmiddel tilgjengelig, er det en guide nedenfor for hvordan du rengjør børstene hjemme med en vanlig, mild såpe:

  1. Start med å finne alle sminkebørstene og sminkesvampene dine.
  2. Bruk en mild såpe og påfør litt i håndflaten.
  3. Fukt den første sminkebørsten og masser den rundt i såpen.
  4. Skyll sminkebørsten under lunkent vann til vannet blir klart. Pass på at vannet ikke treffer limet.
  5. Til slutt, prøv å presse så mye vann ut av busten som mulig, og legg sminkebørstene til tørk på et håndkle.
  6. Gjenta med alle sminkebørstene og svampene dine.

Gå på jakt i det spennende og varierte utvalget av produkter fra vårt eget merke, Happy. Vi tilbyr produkter av god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.