Happy Hair


Enten du vil bruke håtilbehøret som et praktisk verktøy for å sette opp håret, eller som hårpynt som kan piffe opp antrekket ditt, finner du det du trenger av håraccessories i Happy Hair-serien. Les mer om Happy Hair her.

53 Produkt(er)

Happy Hair – håraccessories til enhver smak

En fargerik hårspenne eller en matchende strikk kan ofte være prikken over i-en når du vil skape en komplett look. Happy Hair-serien inneholder ulike hårspenner, strikk og kammer i ulike farger, størrelser og former, slik at du kan finne tilbehøret som passer til deg og din stil.

Happy hårstrikker

Strikkene fra Happy er både for deg som ønsker en praktisk strikk som kan holde på håret, eller for deg som vil bruke strikken som et ekstra «smykke» som tilfører det lille ekstra til helhetslooken. De vridde strikkene fra Happy passer spesielt godt for deg med tykt hår, da den sterke strikken holder ekstra godt på håret og ikke blir løs over tid. I tillegg er det også tynnere strikker med diverse glitter og sløyfedetaljer, som passer for de som rett og slett vil piffe opp antrekket.

Happy hårklyper

Hårsklyper har blitt et populært hårpynt de siste årene – og det forstår vi! Hårklyper er både vakre samtidig som de er utrolig praktiske når du skal sette opp håret raskt og få det til å vare lenge.


Velge riktig hårklype

Hårklypene kommer i forskjellige farger, former og størrelser. Hovedregelen er at jo tykkere og lengre håret ditt er, jo større hårklype bør du gå for hvis du vil sette opp alt håret ditt. Har du tykt og langt hår, men rett og slett foretrekker å sette opp noen tuer, kan du imidlertid med fordel velge en mindre klype. Noen av hårklypene fra Happy er laget med en ekstra rad med "tenner", som gjør at de fester seg bedre i håret og er derfor ideelle for deg som har veldig rett hår og trenger en hårklype som får bedre grep om håret.

Hvordan sette inn en hårklype?

Det finnes utallige måter å bruke hårklype på. Kanskje du vil sette opp hele håret, eller kanskje du vil sette opp noen tuer mens resten av håret henger løst. Du kan finne forskjellige guider på begge plattformene som Youtube, TikTok og Google, som viser deg forskjellige guider og veiledninger for hårstyling med hårklype.


Gå på jakt i det spennende og varierte utvalget av produkter fra vårt eget merke, Happy. Vi tilbyr produkter av god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

30 dagers returrett

30 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.