Happy Basic

Happy Basic-serien er en del av vårt eget merke, Happy, som tilbyr gode kvalitetsprodukter til en fornuftig pris. Happy Basic tilbyr grunnleggende elementer som bomullspinner og bomullspads, som er essensielle i din daglige rutine.
Les mer om Happy Basic her.

6 Produkt(er)

Basisvarer fra vårt eget merke "Happy"

Basisprodukter er produkter som er essensielle og nødvendige i din daglige hud- eller hårpleierutine og som du bruker igjen og igjen. Et eksempel på dette er for mange bomullspinner og bomullspads, som kan brukes både til fjerning av sminke, rengjøring av ører og andre hverdagslige formål.

Når det er et produkt du bruker igjen og igjen, er det viktig at både kvalitet og pris er i orden – og det kan basisproduktene fra «Happy» sies å leve opp til. Bomullspinnene og padsene er produsert i god kvalitet og har en pris som alle kan holde tritt med. I tillegg til den gode kvaliteten, finnes bomullspadsene i både maxi og firkantet versjon, slik at du kan finne den typen som dekker dine behov. Bomullspinnene finnes også både som de vanlige, velkjente bomullspinnene og i en sikkerhetsvariant, som er ekstra egnet for babyer på grunn av den bredere formen.


Gå på jakt i det spennende og varierte utvalget av produkter fra vårt eget merke, Happy. Vi tilbyr produkter av god kvalitet til en overkommelig pris.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.