Volumspray

Volumspray er et stylingprodukt som er utviklet for å gi håret øyeblikkelig volum og fylde. Ved å løfte hårrøttene skaper den en fyldigere look. Les mer om volumspray her!

25 Produkt(er)

Volumspray – veien til fyldigere og livligere hår

Hvis du har tynt eller fint hår, kjenner du sikkert til frustrasjonen over at håret faller fra hverandre i løpet av dagen. Tynt hår kan være vanskelig å style, og ofte mangler det volumet som skal til for å gi en vakker og sunn look.

Heldigvis finnes det en løsning: Volum spray!

Hva er volum spray?

Volumspray er et hårstylingprodukt som er utviklet for å gi håret øyeblikkelig volum og fylde. Den fungerer ved å løfte hårrøttene og skape en følelse av tykkere og fyldigere hår uten å tynge det ned.

I motsetning til tradisjonelle hårsprayer som først og fremst fokuserer på å holde frisyren på plass, fokuserer volum spray på å øke hårets volum og tekstur. Dette gjør den til et ideelt valg for personer med fint eller flatt hår som ønsker en løftet og fyldigere frisyre.

Volum spray inneholder ofte ingredienser som pantenol, keratin og ulike proteiner som styrker håret og beskytter mot varmeskader under styling. Ved å påføre volumspray ved røttene og style håret etter ønske, kan man oppnå en langvarig, voluminøs effekt som forbedrer hårets generelle utseende og følelse.

Med volumspray kan du:

 • Få fyldigere og mer levende hår
 • Skap en vakker og voluminøs frisyre
 • Få håret til å se sunnere og sterkere ut
 • Hold frisyren på plass hele dagen

Enten du har kort eller langt hår, glatt eller krøllete, kan volum spray hjelpe deg med å oppnå drømmefrisyren.Fordeler ved bruk av volum spray

Volumspray har en rekke fordeler som gjør den til et uunnværlig produkt i enhver hårpleie- og stylingrutine for deg som ønsker mer fylde og volum i håret.

Her er de viktigste fordelene:

 • Øyeblikkelig volum: Ved å løfte hårrøttene gir volum sprayen et øyeblikkelig volumløft som gjør håret synlig fyldigere og mer levende.
 • Langvarig hold: Uten å tynge håret, sørger volumsprayen for at frisyren beholder løftet og volumet gjennom hele dagen.
 • Varmebeskyttelse: Noen volum sprayer inneholder ingredienser som beskytter håret mot skader forårsaket av varmestyling, noe som gjør den til et ideelt valg før bruk av hårføner eller krølltang.
 • Passer til alle hårtyper: Enten du har fint, tykt eller krøllete hår, kan volumspray gi ønsket fylde og tekstur.

Disse fordelene gjør volumspray til en allsidig og effektiv løsning for å oppnå fyldigere og mer voluminøst hår. Det er en enkel måte å oppgradere hårstylingen på for å få den fylden du ønsker.Slik bruker du volum spray

Det er forskjellig om en volum spray skal brukes i fuktig eller tørt hår, så les alltid instruksjonene på produktet.

Hvis du bruker volum sprayen i fuktig hår, kan du bruke denne guiden for å maksimere effekten:

 • Begynn med rent, fuktig hår: For best resultat bør du bruke volumspray i nyvasket og lett tørket hår. Dette sikrer at produktet kan trenge inn og løfte håret fra røttene.
 • Fokuser på røttene: Hold flasken noen centimeter fra hodet og spray direkte på røttene der du ønsker mest mulig volum. Dette er nøkkelen til å skape løft.
 • Arbeid produktet inn: Bruk fingrene eller en kam til å fordele sprayen jevnt i håret, spesielt hvis du har langt eller tykt hår. Dette sikrer at hele håret får glede av volumboosten.
 • Føntørk håret: For å aktivere volumsprayens fulle potensial bør du bruke en hårføner med hodet vendt nedover. Dette bidrar til å løfte røttene ytterligere og skape ekstra volum.
 • Styling etter ønske: Når håret er tørt, kan du style det som du pleier. Volum sprayen gir naturlig fylde og gjør det lettere å holde frisyren.

Ved å følge disse trinnene kan du maksimere effekten av volum sprayen og få et hår som ser sunnere og mer voluminøst ut.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.