Saltvannsspray

Saltvannsspray gir tekstur og volum og skaper naturlige bølger og en avslappet strandlook. Et enkelt grep for hverdagslig hårstyling. Les mer om saltvannsspray her!

14 Produkt(er)

Saltvannsspray - havets hemmelighet til perfekte bølger

Med en saltvannsspray kan du fange havets bølger i håret. Denne enkle, men effektive løsningen etterligner effekten av en dag ved sjøen, der saltvannet gir håret ditt naturlig tekstur og volum. Men det er ikke bare for dem som ønsker å oppnå de ettertraktede strandbølgene - saltvannssprayen er allsidig for alle hårtyper og lengder, og gir løft og form som kan tilpasses individuelle stylingbehov.

Med en base av vann tilsatt salt og andre nærende ingredienser bidrar saltvannssprayen til å åpne opp hårstrået og skape en rå tekstur, samtidig som den holder frisyren på plass. Saltvannssprayen kan brukes alene eller sammen med andre stylingprodukter, og er et allsidig tilskudd til hårpleieregimet ditt, fra å forsterke naturlige krøller til å gi litt volum til fint hår.Fordeler med saltvannsspray

Saltvannsspray har en rekke fordeler som gjør den til en favoritt blant hårpleieentusiaster og profesjonelle stylister:

 • Sprayen gir håret en rå, men håndterbar tekstur, noe som gjør det lettere å style i løse bølger eller en frisyre.
 • For de med fint eller tynt hår kan saltvannssprayen gi betydelig løft ved røttene, slik at håret ser tykkere ut.
 • Den bidrar til å definere krøller og bølger uten å tynge håret, noe som er ideelt for dem som ønsker å fremheve sin naturlige hårstruktur.
 • Saltvannsspray kan bidra til å forlenge frisyrens levetid ved å gi et lett hold som varer hele dagen uten å føles stivt eller klebrig.
 • Den kan brukes på alle hårtyper og er spesielt effektiv for å skape en strandlook eller som et grunnleggende stylingprodukt hvis du eksperimenterer med en frisyre.
 • Saltvannssprayen er enkel å påføre og kan brukes både hjemme og på farten for en rask touch-up.

Disse fordelene gjør saltvannsspray til en allsidig og uunnværlig del av enhver hårpleierutine som ønsker å tilføre tekstur, volum og et naturlig utseende med minimal innsats.Slik bruker du saltvannsspray

Saltvannsspray er en enkel måte å gi håret ditt tekstur og volum på. Her er en trinnvis guide til hvordan du får mest mulig ut av saltvannssprayen:

 1. For best resultat bør du begynne med å vaske håret som vanlig. Saltvannsspray fungerer best på rent hår, da den kan feste seg til håret og skape tekstur uten forstyrrelser fra andre produkter.
 2. Etter vask tørker du håret med et håndkle slik at det er fuktig, men ikke gjennomvått. Saltvannsspray kan brukes i både fuktig og tørt hår, men fuktig hår gir ofte det mest naturlige resultatet.
 3. Spray jevnt i hele håret. Hvis du har langt hår, kan du dele det opp i seksjoner for å sikre at produktet fordeles jevnt.
 4. Bruk fingrene til å kramme håret fra toppene og opp mot røttene for å bygge opp tekstur og forme bølgene.
 5. Du kan la håret lufttørke for en mer naturlig look, eller bruke en hårføner med diffusor for å fremskynde tørkeprosessen og gi mer volum.
 6. Når håret er tørt, kan du style det slik du ønsker. Du kan bruke fingrene til å justere bølgene, tilsette litt mer spray for ekstra hold eller bruke andre stylingprodukter for å fullføre looken.
 7. Hvis du vil ha mer definisjon, kan du tilføre mer saltvannsspray på bestemte områder og krølle håret igjen. For en mer polert look kan du bruke stylingverktøy som krølltang eller rettetang i tørket hår.

Tips for å oppnå best mulig resultat:

 • Ikke bruk for mye produkt, da det kan tynge håret.
 • For en mer kontrollert look kan du spraye produktet på hendene først og deretter jobbe det inn i håret.
 • Hvis du har fint hår, bør du fokusere på å påføre produktet ved røttene for å unngå å tynge ned toppene.
 • Hvis du har tykkere hår, kan du tillate deg å bruke mer produkt for å oppnå ønsket tekstur.

Saltvannsspray er en flott måte å oppnå en avslappet, men likevel stilig look på, og med litt øvelse kan du enkelt integrere det i din daglige hårpleierutine.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.