Krøllekrem

Krøllekrem gir næring og definerer krøller, bekjemper frizz og tilfører fuktighet for å fremheve hårets naturlige tekstur og skjønnhet uten å tynge det ned. Les mer om krøllekrem her!

30 Produkt(er)

Krøllekrem – veien til perfekte krøller

Med den rette krøllekremen kan selv bølger bli til de mest misunnelsesverdige krøller. En krøllekrem er ikke bare nok et stylinsprodukt, den er nøkkelen til å frigjøre potensialet i hver enkelt krøll.

Hva er krøllekrem?

Krøllekrem er en god venn å ha for hånden for alle med bølgete eller krøllete hår. Dette stylingvidunderet er utviklet for å fremheve og definere krøllenes naturlige form, samtidig som den gir fuktighet og motvirker frizz.

I motsetning til hårspray eller gelé, som kan tynge håret eller gjøre det stivt og klebrig, jobber krøllekremen med hårets naturlige form for å skape et mykt, bevegelig og langvarig hold. Det er ikke bare en måte å style håret på, det er også en behandling som pleier og beskytter krøllene dine mot hverdagens skader.

Med ingredienser som naturlige oljer, proteiner og fuktighetskrem bidrar krøllekrem til å opprettholde hårets fuktighetsbalanse og elastisitet. Dette gjør at krøllene blir definerte, glansfulle og fulle av liv. Uansett om du har løse bølger eller stramme spiralkrøller, kan en god krøllkrem gjøre en stor forskjell i hårpleierutinen din.Fordeler med å bruke krøllekrem

Når du innlemmer krøllekrem i hårpleierutinen din, vil du oppleve en rekke fordeler som ikke bare forbedrer krøllenes utseende, men også gjør dem sunnere. Her er de viktigste fordelene:

Forbedring av naturlige krøller

 • Krøllekremen bidrar til å definere og fremheve krøllenes naturlige form for et mer polert og profesjonelt utseende. Ved å støtte krøllenes naturlige struktur reduseres behovet for varmestyling, noe som kan minimere skader på håret over tid.

Kampen mot frizz og fuktighet

 • Ved å forsegle hårets skjellag kan krøllekrem bidra til å holde uønsket fuktighet ute, forebygge frizz og holde krøllene definerte. De fuktighetsgivende stoffene i krøllkremen sørger for at håret holder seg fuktig, noe som er viktig for å unngå tørt og frizzy hår.

Tilfører glans

 • Mange krøllekremer inneholder næringsrike oljer og andre ingredienser som gir håret en sunn glans. Glans er ofte et tegn på sunt hår, og ved å bruke krøllekrem kan du oppnå et glansfullt utseende uten å ty til tunge silikonbaserte produkter.

Langvarig holdbarhet

 • Krøllekrem gir et fleksibelt hold som varer hele dagen uten at håret føles stivt eller klebrig. Dette langvarige holdet betyr at du kan style håret om morgenen og stole på at krøllene vil se friske og veldefinerte ut hele dagen.

Beskyttelse og omsorg

 • Ingredienser som vitaminer, proteiner og antioksidanter i krøllekremen kan bidra til å beskytte håret mot miljøpåvirkninger som sol, vind og forurensning. Regelmessig bruk av krøllkrem kan også bidra til å forbedre hårets generelle tilstand ved å forebygge skader og tørrhet.

Egnet for alle krøller og bølger

 • Enten du har lette bølger eller stramme spiralkrøller, finnes det en krøllekrem som passer til din hårtype. Krøllkremer kan tilpasses, slik at du kan velge en lett formel for en mer naturlig look eller en tyngre krem for ekstra definisjon og kontroll.

Ved å velge riktig krøllekrem og påføre den riktig, kan du oppnå vakre, veldefinerte krøller som ser sunne og levende ut. Det er ikke bare en måte å style håret på, det er en investering i hårets langsiktige helse og skjønnhet.Bruk krøllekrem for optimal effekt

For å oppnå best mulig resultat med krøllekrem er det viktig å påføre produktet riktig. Her er en enkel guide til hvordan du får mest mulig ut av krøllekremen:

 1. Begynn med rent, fuktig hår. Krøllekrem fungerer best i hår som er vasket og pleiet, da det lettere trekker til seg produktet.
 2. Bruk en passende mengde krøllekrem og fordel den jevnt fra rot til spiss. Bruk fingrene eller en bredtannet kam for å sikre at produktet dekker alle krøllene.
 3. Klem produktet inn i håret i en oppadgående bevegelse for å fremheve formen på krøllene og gi dem definisjon.
 4. Unngå å bruke hårføner med høy varme. Bruk i stedet en diffuser på lav varme eller la håret lufttørke for å minimere frizz.
 5. Unngå å ta på håret mens det tørker for å unngå å forstyrre formen på krøllene.

Ved å følge disse trinnene sikrer du at krøllkremen din jobber hardt for å gi deg myke, definerte krøller som holder hele dagen.De 3 mest populære krøllekremene

Det kan være vanskelig å finne den rette krøllkremen som får krøllene til å sprette. Ofte må du prøve flere forskjellige for å finne den som fungerer best for ditt hår. Her er de 5 mest populære krøllekremene blant kundene våre:

 • Stuhr Curl Booster Spray – Denne sprayen er en favoritt på grunn av den lette formelen som gir krøllene volum og definisjon uten å tynge dem ned. Perfekt for deg som ønsker en naturlig og langvarig look.
 • Purely Professional Styling Lotion 1 – Med en formel som er utviklet for å beskytte og gi næring, gir denne stylinglotionen lett hold og glans som ikke stivner eller flasser.
 • Björn Axén Curl Creator Cream – Björn Axén er synonymt med kvalitet, og denne Curl Creator Cream er intet unntak. Den gir intens næring og hold, noe som gjør den ideell for krevende krøller.

Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.