Hårpudder

Hårpudder er et fantastisk produkt som kan hjelpe deg med å skape en fyldig og voluminøs frisyre. Det er enkelt å bruke og kan brukes til å style alle hårtyper. Les mer om hårpudder her!

10 Produkt(er)

Hårpudder – din beste venn for en fyldig frisyre

Hårpudder er et fantastisk hårprodukt som gir fylde og volum til håret. Det er enkelt å bruke og kan brukes til å style alle typer hår.

Hårpudder er en pulverform som absorberer fuktighet og overflødig olje fra hodebunnen. Når du påfører det i håret, vil det skape en luftig tekstur som gir håret mer fylde.

Hårpulver er et tørt pulver som ofte kommer i en fin, pulverisert form. Det er utviklet for å absorbere overflødig olje fra hodebunnen og gi håret tekstur og volum. Dette er spesielt nyttig for personer med fint eller fett hår, da det bidrar til å skape en følelse av fylde uten bruk av tunge produkter som voks eller gelé.

Hårpudder er et godt valg for personer med fint eller tynt hår som ønsker å gi håret mer volum. Det kan også brukes til å skape tekstur og definisjon i tykt hår.

Fordeler med å bruke hårpudder:

  • Absorberer overflødig olje: Perfekt for dager da du ikke har tid til å vaske håret. Hårpudder absorberer olje og etterlater håret friskt og rent.
  • Gir tekstur og volum: Hvis håret ditt vanligvis er flatt eller fint, vil hårpudder gi det et øyeblikkelig løft og tilføre fylde og volum.
  • Langvarig effekt: I motsetning til andre hårprodukter som gjør håret flatt i noen timer, holder hårpudderet stilen og volumet hele dagen.
  • Enkel å påføre: Det tar bare noen få minutter å påføre hårpudder, noe som gjør det til en rask og enkel måte å friske opp håret på når du er på farten.


Hvordan bruker du hårpudder?

Hårpudder er enkelt å bruke. Det er bare å påføre det i tørt hår der du ønsker mer volum eller fylde. Du kan bruke det til å style håret på mange forskjellige måter.

  1. Forbered håret: Det er best å bruke hårpudder i tørt hår. Hvis håret er fuktig, bør du vente til det er helt tørt.
  2. Påfør pudderet: Ta en liten mengde hårpudder i hånden eller direkte på røttene og arbeid det inn i hodebunnen.
  3. Styling etter ønske: Bruk hendene eller en kam til å forme håret etter ønske. Du kan også bruke andre produkter som hårspray for ekstra hold.

Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.