Leave-in conditioner

En leave-in-conditioner gir fuktighet og pleie til håret ditt, og hjelper til å bekjempe tørrhet og frizz. Så hvis håret ditt trenger ekstra omsorg og pleie, vil en leave-in conditioner være perfekt for deg. Les mer her!

80 Produkt(er)

Hvordan bruker jeg leave-in conditioner?

En leave-in conditioner er, som navnet antyder, en balsam som skal bli sittende i håret. Det betyr altså at du ikke skal skylle den ut. Leave-in conditioner kan brukes både i vått og tørt hår. Du kan bruke en leave-in conditioner hver gang du har vasket håret, eller etter behov.

Leave-in conditioner i vått hår

Hvis du bruker leave-in conditioner i fuktig hår, gir den masse pleie og hjelper til å gjøre det enklere å få ut floker. Påfør produktet i håndkletørt hår og klem det inn i lengdene av håret ditt. Dette vil hjelpe deg å lettere få ut flokene fra håret ditt.

Leave-in conditioner i tørt hår

Hvis du ønsker å friske opp dine naturlige krøller, kan du massere inn litt leave-in conditioner i krøllene for å motvirke tørrhet og frizz. Dette vil gi krøllene nytt liv og gjøre dem vakre og myke.

Hvis du bare ønsker å legge til litt ekstra fuktighet til håret ditt, kan du også bruke leave-in conditioner for lett pleie. Unngå å børste inn leave-in conditioneren for nært hodebunnen, da det kan få håret til å se fett ut. Bruk det derfor bare i lengdene av håret ditt.

Leave-in conditioner spray som balsam

Hvis du vil gjøre det enkelt og raskt, kan du bruke en balsamspray. Dette er i bunn og grunn det samme som en leave-in conditioner, men en balsamspray er enkel å bruke hvis du vil gjøre ting raskere. Balsamsprayen skal sprayes i håret, og deretter kan du gre det gjennom håret og fortsette med stylingrutinen din. En balsamspray vil hjelpe med å gjøre håret lettere å børste gjennom. Derfor bruker mange foreldre balsamspray til barna sine.


Hvilke fordeler er det med leave-in conditioner?

Fordi en leave-in conditioner ikke trenger å skylles ut igjen, jobber den i håret ditt i lengre tid enn en vanlig balsam. Det kan derfor være veldig bra å bruke en leave-in conditioner etter du har vasket håret ditt, for å gi håret optimal pleie og næring.

En leave-in conditioner har følgende fordeler:

  • Gir masse pleie og næring til håret ditt
  • Beskytter og styrker håret ditt
  • Gjør håret ditt lettere å børste gjennom

Du bør ikke bruke en leave-in conditioner i stedet for din vanlige balsam, men heller bruke den som et supplement.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.