Hårstrikk

Med hårstrikker kan du style og sette opp håret ditt på mange forskjellige måter. Du kan få hårstrikker og scrunchies i sterke eller nøytrale farger som matcher håret ditt naturlig. Les mer om hårstrikker her!

116 Produkt(er)

Hårstrikker – et uunnværlig verktøy i hverdagen

Hårstrikker kommer i mange størrelser og farger, og når det gjelder hårfrisyrer, er mulighetene nesten uendelige. Med noen gode hårstrikk kan du sette opp håret ditt på mange forskjellige måter, alt etter humøret ditt og stilen du ønsker. Det er imidlertid viktig at hårstrikken er sterk nok til å holde håret i den ønskede frisyren.

Små hårstrikker – Disse er gode og enkle å bruke hvis du for eksempel skal lage én eller flere fletter i håret ditt. Her er små strikker av silikon spesielt velegnet, da de også er mindre synlige og derfor ekstra gode hvis du er ute etter et mer avansert oppsett. Små strikker er også gode i tynt hår, da de ikke blir for kraftige for håret.

Normal størrelse strikk – Denne størrelsen blir ofte brukt til hestehaler eller enkle hårdotter, og kan holde både på tynt og tykt hår. Det kan imidlertid være mer fordelaktig å bruke en scrunchie hvis du skal lage en bun i tykt hår.

Store strikker og scrunchies – Avhengig av hvor tykt håret ditt er, kan det være nødvendig med en stor hårstrikk slik som scrunchies for å holde ordentlig på håret. For små strikker vil ikke kunne holde skikkelig på det tykke håret og vil falle ut, da de enklere mister grep på håret. Scrunchies spesielt gode til å holde på tykkere hår.


Scrunchie – En ekstra dekorativ hårstrikk

En scrunchie er en stor hårstrikk med ekstra dekorativt stoff rundt seg, som gir mer volum til håret ditt. Scrunchies kommer i mange ulike mønstre og vakre farger. Så hvis du ønsker å legge til et ekstra piff til antrekket ditt, kan du kombinere det med en scrunchie.

Scrunchies er et fint alternativ til vanlige hårstrikker, og de er enkle å bruke uansett om det er til en hestehale eller en bun. Du kan enten bruke en scrunchie alene eller over en annen hårstrikk som dekorasjon.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.