Rundbørster

Rundbørster er et essensielt verktøy for enhver hårstylingsentusiast. De kombinerer føntørking og styling for å skape det perfekte utseendet. Les mer om rundbørster her

14 Produkt(er)

Rundbørster - alltid perfekt fønnet hår

I skjønnhetsverdenen er det visse verktøy som aldri går av moten, og rundbørsten er uten tvil et av dem. Rundbørster har vært en fast del av de fleste frisørers rutiner i årtier, og fortsetter å være en favoritt blant både profesjonelle og private, når det kommer til å skape et voluminøst utseende.

Hva gjør rundbørsten så spesiell? Når det kommer til å skape voluminøse, glansfulle og profesjonelt stilte frisyrer, er det ingen verktøy som gjør jobben like godt som en rundbørste kombinert med en hårføner. Uansett om du ønsker å legge til et løft ved røttene, skape bølger, eller bare glatte håret, er rundbørsten en god venn å ha ved hånden.Fra profesjonelle salonger til hjemmebruk

Rundbørsten, som navnet antyder, har et sylinderformet børstehode, og er designet spesielt for styling og formgiving av hår under fønning. En rundbørste er ikke bare vanlige hårbørster. Den skiller seg fra vanlige flate børster ved sin runde form, som gir den evnen til å skape volum, løft og kurver i håret. Til å begynne med ble rundbørster brukt av profesjonelle frisører, men i dag har de blitt et populært verktøy for mange som ønsker å style håret sitt hjemme.

Rundbørster har gjennom årene blitt produsert i mange forskjellige typer materiale. Fra tidlige versjoner laget av naturlige materialer som tre og svinehår til moderne varianter laget av keramikk, nylon og andre syntetiske materialer. Utviklingen av rundbørsten har alltid blitt drevet av behovet for å forbedre hårets utseende og skape voluminøse looks.

I dag finnes det et utall av rundbørster på markedet, designet for forskjellige hårtyper og stylingbehov, noe som gjør det enklere enn noen gang å oppnå det ønskede utseendet.De ulike materialene og størrelsene

Med tiden har rundbørster blitt utviklet i forskjellige størrelser og materialer for å imøtekomme forskjellige hårtyper, lengder og stylingbehov.

Materialer:

 • Tre: Trebørster er kjent for sin naturlige følelse og evne til å fordele hårets naturlige oljer, noe som gir en sunn glans. De er ofte kombinert med naturlige børstehår.
 • Metall: Metallbørster varmes raskt opp under føntørking, noe som hjelper med å style håret raskere. De er ideelle for å skape glatte frisyrer og redusere krus.
 • Keramikk: Keramiske børster er designet for å jevnt fordele varmen, noe som minimerer skader fra varmestyling. De hjelper også med å legge til volum og glans til håret.

Hvilken størrelse rundbørste skal du velge?

Rundbørster kommer i en rekke forskjellige størrelser, slik at du kan velge en avhengig av hvilken frisyre du ønsker og hvor langt håret ditt er:

 • Liten 15-25 mm: Perfekt for kort hår og for å skape stramme krøller på lengre hår.
 • Medium 25-40 mm: Ideell for hår av middels lengde og for å skape løse bølger eller krøller.
 • Stor 45-55 mm: God for langt hår, der målet er å skape volum ved røttene med store fyldige krøller. Eller for en lang page som ønsker en voluminøs men glatt finish.

Uansett hårtype eller lengde er det en rundbørste som passer til dine behov. Ved å velge riktig størrelse, sørger du for at du får det beste ut av føntørringen og oppnår ønskede resultater.Fordeler med å bruke en rundbørste

I en verden fylt med uendelige verktøy og stylingprodukter, hvorfor velger mange fortsatt å stole på den klassiske rundbørsten? Svaret ligger i dens mange fordeler, som gjør den til et uunnværlig verktøy i manges hårstylingsrutine.

Volum og løft: En av de største fordelene med rundbørsten er evnen til å legge til volum til håret, spesielt ved røttene. Når den brukes riktig under fønning, kan den skape et løft som gjør håret ser fyldigere og mer levende ut.

Glatt finish: Rundbørster er designet for å glatte håret mens det tørker, noe som reduserer krus og gir en silkemyk finish. Dette er spesielt nyttig for de med naturlig bølgete eller krøllete hår som ønsker en mer polert stil.

Fleksibel styling: Uansett om du ønsker bølger, krøller eller en glatt frisyre, kan rundbørsten hjelpe deg med å oppnå det. Dens allsidighet gjør det enkelt å eksperimentere med forskjellige utseende.

Beskyttelse mot varmeskader: Mange moderne rundbørster er laget av materialer som keramikk, som jevnt fordeler varmen fra føntørreren. Dette minimerer direkte varmeeksponering og reduserer risikoen for skader.Hvordan bruker du en rundbørste?

Fønning med en rund børste kan se enkelt ut ved første øyekast, men det er en kunst og teknikk bak som sikrer at du får mest mulig ut av stylingen din. Her er noen trinn og tips som vil guide deg gjennom prosessen og hjelpe deg med å oppnå salongverdig resultat hjemme.

Forberedelse er nøkkelen:

 • Start med rent, fuktig hår for beste resultat.
 • Før du begynner å føne, påfør et varmebeskyttende produkt for å beskytte håret ditt mot potensielle skader.

Trinn-for-trinn guide:

 1. Del opp håret ditt i seksjoner med hårklemmer. Dette gir deg bedre kontroll og sikrer at hvert hårstrå blir tørket og stilet effektivt.
 2. Plasser rundbørsten ved hårrøttene, og begynn å føne, mens du sakte beveger børsten oppover. Dette skaper volum ved røttene.
 3. Når røttene er tørre, jobb nedover mot hårets spisser, mens du fortsetter å dreie børsten. Dette hjelper med å skape den ønskede kurven eller bølgen i håret.
 4. Etter å ha tørket en seksjon, bytt til den kaldeste innstillingen på føntørreren og blås kort over det stilte håret. Dette hjelper med å “sette” stilen og legge til ekstra glans.

Med litt øvelse og de riktige teknikkene kan fønning med en rundbørste forvandle din daglige hårstylingsrutine og gi deg profesjonelle resultater hver gang.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.