Scalp brush

En scalp brush stimulerer blodsirkulasjonen og bidrar til å rense hodebunnen ved å fjerne produktrester og døde hudceller. Les mer om scalp brush her!

7 Produkt(er)

Hva er en scalp brush?

En scalp brush er en børste som er spesielt beregnet på hodebunnen. Den skiller seg fra vanlige hårbørster ved at den brukes til å stimulere hodebunnen og ikke til selve utrettingen eller stylingen av håret.

En scalp brush har store, myke tenner som er utformet for å massere hodebunnen på en skånsom, men effektiv måte.

Ved regelmessig bruk kan disse børstene bidra til å øke blodsirkulasjonen i hodebunnen, fremme hårveksten og gi et sunnere og mer glansfullt hår.Fordeler med å bruke en scalp brush

Rundt bilde av en hodebunnsbørste

En sclap brush er et godt verktøy for å ta vare på hodebunnen og håret. De kan bidra til å fjerne døde hudceller, overflødig talg og stylingprodukter, samtidig som de stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen.

Her er noen av de spesifikke fordelene ved å bruke en scalp brush:

 • Døde hudceller kan hope seg opp i hodebunnen og blokkere hårsekkene. Dette kan føre til flass, kløe og tørrhet. Ved å bruke en scalp brush kan du fjerne disse døde hudcellene og bringe hodebunnen i balanse.
 • En scalp brush er effektive til å fordele hårets naturlige oljer fra hodebunnen til hårtuppene. Dette kan bidra til å gi håret glans og få det til å se mindre fett ut.
 • Stylingprodukter kan bygge seg opp i hodebunnen og blokkere hårsekkene, men en scalp brush kan bidra til å fjerne disse stylingproduktene.
 • Blodsirkulasjon er viktig for hårveksten, og bruk av en scalp brush stimulerer blodsirkulasjonen i hodebunnen, noe som kan fremme hårveksten.
 • Bruk av en scalp brush kan bidra til å løse opp muskelspenninger i hodebunnen og nakken, noe som kan lindre noen typer spenningshodepine.


Slik bruker du en scalp brush

Det er enkelt å bruke en scalp brush i dusjen, og du kan samtidig bruke den til å fordele sjampoen i hodebunnen.

 1. Begynn med å fukte håret og hodebunnen. Dette bidrar til å gjøre både hår og hodebunn mykere, slik at det blir lettere å massere.
 2. Påfør din vanlige sjampo. Din scalp brush kan hjelpe deg med å fordele sjampoen jevnere i hodebunnen.
 3. Bruk din scalp brush til å massere sjampoen inn i hodebunnen med milde, sirkulære bevegelser. Dette renser ikke bare hodebunnen, men fremmer også blodgjennomstrømningen.
 4. Sørg for å massere hele hodebunnen, inkludert områdene rundt halsen og bak ørene.
 5. Etter massasjen må du skylle håret grundig for å fjerne alle sjampo- og produktrester.
 6. Etter bruk skyller du børsten under vann for å fjerne hår- og produktrester. La den tørke helt før neste gangs bruk.

Du kan også bruke din scalp brush i tørt hår.

Hvor ofte bør du bruke en scalp brush?

Du kan bruke en scalp brush hver dag eller noen ganger i uken. Det avhenger av hvilken type hodebunn du har og hvilke behov du har. Det er en god idé å bruke den de dagene du vasker håret.

Hvis du har sensitiv hodebunn, kan du begynne med å bruke børsten noen ganger i uken og deretter øke hyppigheten hvis du ikke opplever ubehag.

Hodebunnspensling er en enkel og effektiv måte å ta vare på hodebunnen og håret på. Ved å bruke en scalp brush regelmessig kan du bidra til å holde hodebunnen sunn og håret sterkt.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.