GOYOGI


Hos GOYOGI er de selv yogier, og gjennom mange års samtaler og interaksjoner med yogier av alle typer, har de dyrket en kunnskap som gjør dem til eksperter.  Les mer om GOYOGIs yogautstyr her!

24 Produkt(er)

GOYOGI - Yogautstyr med fokus på kvalitet og estetikk. Kom godt i gang og skap et vakkert og rolig rom for din yogapraksis og trening.

GOYOGI har som misjon å støtte deg og skape det beste yogautstyret, slik at du kan utløse ditt fulle potensiale og nyte de mange fordelene med yogapraksisen din. Uansett hvilken type yogi du er, erfaren eller nysgjerrig, har GOYOGI utstyret som passer din praksis og ditt nåværende utgangspunkt

Stikkordet er balanse

Mindfulness og yoga har stor effekt på både ditt mentale og fysiske velvære. Og hvis du ikke allerede har innlemmet dem som en del av hverdagen din, kan det være verdt å vurdere. GOYOGI har mange års erfaring med yogautstyr og de har snakket med yogier og yoginier i alle størrelser, fasonger og erfaringsnivåer. Det er på dette grunnlaget at GOYOGI har utviklet og laget serien med naturgummimatter, meditasjonsputer og stropper i økologisk bomull, samt diverse rekvisitter i naturkork som er til stor hjelp og nytte i enhver yoga- og meditasjonspraksis.

En (sol)hilsen til fremtiden

GOYOGI utvikler produkter av supergod kvalitet og med bærekraft i tankene. Holdbarhet, styrke og gode materialer er alfa og omega for utviklingen av nye kolleksjoner, og de er stolte av å gi yogier over hele verden slitesterke produkter av høy kvalitet som vil støtte dem i deres yogapraksis i mange år fremover.

For GOYOGI er holdbarhet en stor faktor når de snakker om bærekraft. Derfor vil GOYOGIs kolleksjoner, enten det er utstyr eller fremtidige kleskolleksjoner, passe inn i konseptet 'slow fashion'. Et konsept som fokuserer på kvalitet, godt design og holdbarhet. Det er også derfor GOYOGIs meditasjonsputer og -matter er laget i monokrome og rolige farger – inspirert av den nordiske designtradisjonen og naturen. Puter og utstyr skal passe vakkert inn i både hjemmet ditt og det moderne yogastudioet, og ha et funksjonelt og stilig design.

GOYOGI er:

  • Yogautstyr av høy kvalitet slik at du kommer godt i gang og ikke trenger å bytte utstyr ofte og unødvendig.
  • En vakker balanse mellom estetikk, funksjonalitet og kvalitet.
  • Et dansk merke drevet av kvinner fra to generasjoner, men med samme mål: Å skape bevissthet om yoga og spre kunnskap om dens mange positive effekter på både kropp og sinn.
  • Et spesielt valg du tar, som gir deg dansk design og kvalitet og hvor du også er med på å støtte vårt fundament; YOGA FOR YOUTH.
  • Gode materialer som naturgummi, økologisk bomull, lin, bokhveteskall, kork mm.

Yoga og mindfulness for din fysiske og mentale helse

Yoga og dets asana-system er bygget for å skape en dynamisk og rolig balanse mellom kropp og sinn. I mange år har moderne vitenskap utforsket og kartlagt effekten av yogas systematiske trening av både kropp og sinn, og kan etter hvert bestemme en rekke gunstige effekter som; Stressreduksjon, lavere blodtrykk, bedre balanse og fleksibilitet, større selvtillit, mer energi og til og med lindring fra både fysiske og psykiske plager som kroniske smerter, diabetes, angst og depresjon.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.