Garanti RAW

Garanti RAW produkter ( fra 2015 modeller )


Privatkjøp
Garantien er 3 år på motordelen.  1 år på beholder, drivesocket og kniver

For privatkjøp gjelder følgende betingelser

1. Garantien

Vi garanterer dette apparatet til å være fri for defekter i materialer og utførelse, og til å fungere tilfredsstillende i husholdningenes bruk - for en periode på tre år på motor og basestyreenhet og 1 år på beholder, kniver og drivesocket, fra kjøpsdato. Det forutsettes at produktet brukes i henhold til den medfølgende instruksjonsboken .
(Vær oppmerksom på at tamper er det ikke garanti)

2. Hvem kan søke garantidekning?

Denne garantien er utstedt av RAW til eieren av denne maskinen for personlig bruk. Garantien gjelder ikke for produkter som brukes til kommersielle, utleie eller re-salg formål. Skulle eierskap av maskinen endres i garantiperioden, må du oppdatere maskinens eierinformasjon ved å kontakte info@rawstore.no

3. Hva dekkes?

RAW garanterer overfor eieren at dersom denne maskinen  (en "maskin" består av en motor base og beholdere kjøpt sammen) svikter innen garantiperioden definert i punkt 1 ovenfor på grunn av en defekt i materiale eller utførelse eller som et resultat av normal slitasje fra vanlig husholdningsbruk - RAW vil innen 30 dager etter mottak av det returnerte produktet, reparere eller skifte ut den defekte maskinen gratis.

4. Hva dekkes ikke?

Denne garantien gjelder ikke for maskiner som har vært brukt kommersielt eller i ikke-husholdnings applikasjoner.
Denne garantien dekker ikke kosmetiske endringer som ikke påvirker ytelsen, for eksempel misfarging av deler av produktet i hendene på brukeren eller effekter av bruk av skuremidler eller mat oppbygging vil ikke være berettiget eller anses defekter. Denne garantien dekker ikke resultatene av å bruke den medfølgende tamper uten den medfølgende lokk, eller innføring av noen andre non-food element inn i maskinen under drift. RAW vil ikke være ansvarlig for kostnadene ved eventuelle uautoriserte garantireparasjoner.

5. Hva annulerer denne garanti?

Misbruk, feil bruk, uaktsom bruk, endring av maskinen, eksponering for unormale eller ekstreme forhold, eller unnlatelse av å følge bruksanvisningen vil annullere denne garantien. Denne garantien er også ugyldig dersom reparasjoner på maskinen eller en komponent del av maskinen er utført av noen uten forhåndsgodkjennelse av RAW EUROPE AS, eller hvis noen komponent del av en maskin i henhold til denne garantien er brukt i kombinasjon med en motor base eller container som ikke er uttrykkelig en branded RAW del.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.