Futuro støttebandasjer

Futuro er blant de ledende merkene innen støttebind og -bandasjer for å forebygge og lindre skader. Du finner blant annet ulike knebind, ankelstøtter og håndledsstøtter i flere størrelser. Bli klokere på støttebindene fra Futuro her!

Hva er Futuro? | Støttenivåer | Futuro knestøtte | Futuro håndledsstøtte

15 Produkt(er)

Futuro – støttebind utviklet av ekspertpanel

Futuro er kjent for sine mange forskjellige støttebind for kroppen, og merket er blant de ledende innen utviklingen av støttebandasjer. Noe som skiller Futuro fra lignende merker, er deres ekspertpanel. Med teknologi og testing som utgangspunkt er fagpanelet av ingeniører og medisinske fagfolk med på å teste, rette og videreutvikle de spennende produktene. Her samarbeider merket og ekspertpanelet om produktundersøkelser, utvikling og testing av produktet.

Dette ekspertpanelet er din sikkerhet for at Futuros produkter lever opp til deres egne og dine forventninger. Blant de mest populære støttebindene fra merket finner du:

  • Futuro knestøtte
  • Futuro håndleddsstøtte
  • Futuro ankelstøtte
  • Futuro albuestøtte
  • Futuro tommelstøtte
  • Futuro ryggstøtte

Støtnivåer og støttebånd

Når du kjøper Futuro-produkter hos Med24.no, finner du støttebandasjer med flere ulike nivåer av støtte. I sortimentet er det produkter med mild og moderat støtte – samt en ryggstøtte med fast støtte.

Mild støtte

Mild støtte beskriver Futuro selv som en lett kompresjon, støtte og terapeutisk varmebevaring som hjelper med å lindre symptomer og plager forbundet med overbelastning, leddgikt og lettere forstuinger. Produkter med mild støtte er behagelige å ha på hele dagen.

Moderat støtte

Produkter med moderat støtte gir justerbare kompresjonsnivåer, terapeutisk varmebevaring og støtte som kan hjelpe med å lindre symptomene ved overanstrengelser, forstuinger og leddgikt. Denne typen støtteprodukter er behagelige å ha på hele tiden eller til bestemte aktiviteter.


Futuro knestøtte

Knestøtten er en form for støttebind som kan hjelpe med å støtte kneet ditt. Uansett om du er en ivrig mosjonist eller en profesjonell idrettsutøver, kan en knestøtte fra Futuro forebygge skader samt gjøre det mulig å ha en normal hverdag selv med knesmerter. Personer med kneskader kan ha problemer med meniskskade, leddbåndsskade, korsbåndsskade eller en helt annen form for vridning eller strekk.

Futuro knestøtte finnes i flere forskjellige varianter. Futuro Sport Kne er for eksempel med dobbel stabilisator som gir medial og lateral støtte. Alternativt finner du også Futuro Comfort Knestøtte, som er perfekt for forstuinger og overbelastning.


Futuro håndleddsbandasje og -støtte

Håndleddsmerter er svært utbredt i dag. Personer med overbelastede håndledd kan finnes både innenfor sport og kontorarbeid. Skadene kan oppstå som resultat av plutselige, dynamiske vridninger og statiske og gjentatte bevegelser.

Blant de vanligste årsakene til smerter i håndleddet er senebetennelse, forstuet håndledd, karpaltunnelsyndrom og leddgikt. Hvis du får smerter i håndleddet, er det viktig at du søker lege, slik at dere sammen kan finne årsaken til smertene.

Futuro håndleddsstøtte er tilgjengelig med og uten skinne – avhengig av behovet for stabilitet og støtte. En håndleddsstøtte kan lindre håndleddet, slik at du unngår overbelastning og økt slitasje.


Kjøp støttebind hos Med24.no

På Med24.no finner du et stort utvalg av produkter for sportskader og forebygging av disse. I tillegg til de effektive støttebindene fra Futuro finner du også kinesiologi-tape og sportstape, som også kan hjelpe med å beskytte leddene dine.


Pil til toppen Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.