Frontline


Ta godt vare på dine kjæledyr med Frontline. Det smarte loppemiddelet kan fås for både hunder og katter, slik at hele husstanden kan bli kvitt flått, lopper og lus. Bli klokere på de forskjellige loppemidlene samt hvordan Frontline virker her!

Frontline Pour-On | Frontline Combo Vet | Frontline Vet Spray | Frontect Spot-on | Hvilket Frontline produkt skal jeg velge?Bruk

2 Produkt(er)

Frontline – Et effektivt loppe- og flåttmiddel for hund og katt

Frontline er et av de mest populære merkene innen flått- og loppemidler for kjæledyr på grunn av deres effektive og enkle produkter.

Frontline startet som et reseptbelagt legemiddel, men senere ble Frontline tilgjengelig over disken, slik at man ikke trenger å gå til veterinæren for behandlingen. Frontline viste veien med et revolusjonerende sortiment for å bekjempe flått, lus og lopper.

Siden da har det tatt fart, og Frontline ble igjen kåret som Årets Merke i 2020-2021 i den verdensomspennende World Branding Awards.


Derfor er lopper og flått dårlige for ditt kjæledyr

Parasitter lever av vertsdyrets blod og kan overføre sykdommer gjennom bitt. Det er derfor viktig at du holder øye med kjæledyrets pels, slik at du kan fjerne parasittene. Noen av de mest vanlige parasittene er lopper og flått.

Lopper er årsak til kløe, og kan gi loppeallergi samt båndorm. Lopper suger blod og kan legge opp til 50 egg om dagen. Bruker du Frontline, dør de voksne loppene av den aktive ingrediensen fipronil innen 24 timer.

Flått er farligere, da de er verdens andre største smittebærer – bare overgått av malariamyggen. Flått kan overføre følgende sykdommer:

  • Borreliose - relativt sjelden
  • Anaplasmose - også kjent som flåttfeber
  • TBE - forkortelse for Tick Bone Encephalitis. Sykdommen ligner hjernehinnebetennelse

Et bredt utvalg av loppemiddel og flåttmiddel

Uansett om du trenger Frontline for å forebygge eller bekjempe et angrep, finner du her flått- og loppemiddelet du trenger. Les mer om de forskjellige loppe- og flåttmidlene:

Frontline Pour-on Vet

Frontline Pour-on Vet inneholder fipronil, som dreper flått, lus og lopper. Dette loppemiddelet finnes både for hunder og katter, avhengig av vekt. Frontline Pour-on Vet kan også brukes på drektige og diende hunder eller katter, samt valper og kattunger som er over 8 uker.

Frontline Combo Vet

Frontline Combo Vet er et av de beste loppemidlene på markedet og finnes både for hunder og katter. Dette loppemiddelet inneholder fipronil, som hjelper til å drepe flått, lus og lopper, mens det aktive stoffet (S)-methopen dreper loppelarver og egg.

Flåtten vil ta opp fipronil når den sitter i pelsen til kjæledyret ditt, og vil deretter dø. Dette vil vanligvis skje 48 timer etter behandlingen. Når du har brukt Frontline Combo Vet på kjæledyret ditt, vil hunden være beskyttet mot flått i opptil 4 uker og katter i opptil 2 uker.

Det er også fipronil som virker mot lopper. Prosessen går her litt raskere. Allerede etter 24 timer vil loppene begynne å dø. Mot lopper er din hund beskyttet i opptil 8 uker og katter i 4 uker.

Frontline Combo Vet kan brukes på drektige og diende hunder eller katter, samt valper og kattunger som er over 8 uker. Kattunger skal veie minst 1 kg, og valper minst 2 kg.

Frontline Spray

Frontline Vet Spray er perfekt for behandling og forebygging av lopper og flått hos små dyr. Her brukes 2-4 pump per kg og produktet kan brukes til både hund og katt. Det smarte med denne sprayen fra Frontline er at den kan brukes til valper og kattunger fra de er 2 dager gamle. På den måten kan du beskytte dine kjæledyr mot parasitter helt fra start.

I Frontline Spray inneholder også fipronil, som virker mot flått, lus og lopper.

Frontect Spot-on

Frontect Spot-on kan, akkurat som de andre Frontline-produktene, brukes til å bekjempe flått, lus og lopper. I tillegg virker dette middelet også mot flygende insekter som mygg, sandfluer og stikkfluer. Faktisk hjelper Frontect Spot-on avvisende mot flygende insekter i opptil 5 uker + flått og lopper i opptil 4 uker.

Frontect Spot-on kan brukes til hunder som er eldre enn 8 uker og veier minst 2 kg.


Forskjellen mellom Frontline Combo Vet, Pour-On Vet og Frontect

Det kan være vanskelig å navigere i det store utvalget av Frontlines sortiment. Frontline Combo Vet, Frontline Pour-On og Frontect kan virke veldig like, der bruk og effekt nesten er identisk.

Frontline Pour-on og Combo Vet dreper begge lus og flått på kjæledyret, men Combo Vet tar behandlingen et skritt videre: Dette middelet hindrer også smitte til kjæledyrets omgivelser, noe som vil hjelpe til å stoppe nye angrep. Frontline Combo Vet går også inn og dreper lopeegg og -larver. Disse to loppe- og flåttmidlene kan brukes både av hunder og katter.

Frontect finnes for hunder, og som Pour-on og Combo Vet er denne også et loppe- og flåtmiddel. I tillegg kan Frontect også brukes for å beskytte mot flygende insekter for å forhindre bitt.

Skjema med de ulike Frontline loppeprodukter

Hvordan bruker jeg Frontline?

1. Påfør Frontline om kvelden, slik at loppekuren rekker å tørke over natten 2. Vask hendene etter påføring eller etter berøring av kjæledyret 3. Bruk Frontline kun på tørr pels. For å oppnå best mulig effekt skal dyret ikke bade de neste 48 timene etter behandling 4. Påfør Frontline på halsen på dyret, der det ikke kan slikke og vaske seg 5. For å opprettholde effekten må du gjenta behandlingen hver fjerde uke. Husk å bruke riktig preparat til kjæledyret ditt. Styrken til Frontline varierer slik at den passer til henholdsvis katter og hunder. Det er veldig viktig at du ikke bruker Frontline på kaninen din.


Hvor ofte må man bruke Frontline?

Du må bruke Frontline hver fjerde uke. Det er ikke gjort noen undersøkelse på hva som skjer hvis du behandler oftere. Kontakt alltid veterinæren din hvis du ønsker å behandle oftere enn hver 4. uke.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.