Filorga

Les mer om Filorga her.

52 Produkt(er)

Filorga Laboratories - avansert anti-age hudpleie for en synlig mer ungdommelig hud

Filorga Laboratories er et fransk brand som spesialiserer seg innenfor anti-age hudpleie. Brandet ble stiftet i 1978 av en hudlege som ønsket å fremstille pleieprodukter, som ville gi resultater i samme grad som diverse skjønnhetsbehandlinger. Filorga ble dermed det første franske laboratorie innenfor estetisk medisin, og er i dag anerkjent på verdensplan for deres virksomme produkter, som setter hudens fornyelse i fokus. Filorgas produkter henvender seg til menn og kvinner med alle hudtyper, og deres brede produktsortiment imøtekommer alle de behov som moden hud måtte ha. Ønsker du å oppnå en yngre hud ved hjelp av avansert hudpleie som virker, så er Filorga merket for deg.

Aktive formler inspirert av metoder fra estetisk medisin

Da Filorga ønsker å oppnå en så konsentrert effekt som mulig, er deres formler basert på dem som også innsprøytes i huden i estetisk medisin. Blant annet anvendes formler som også brukes innenfor mesoterapi og filler-behandlinger. Ingrediensene har mikroskopiske vektorer som gir et høyt opptak i huden, og sikrer formlenes høye effektivitet. Størstedelen av produktene inneholder Filorgas unike patenterte NCEF® kompleks, som består av over 50 forskjellige ingredienser som vitaminer, mineraler, aminosyrer og antioksidanter. Komplekset virker særlig regenererende og fornyende på huden, og er i formlene kombinert med andre høyt potente anti-age aktiver som kollagenboostere, multimolekylær hyaluronsyre, peptider, elastin mm. Alle formlene er skapt i medisinske laboratorier av eksperter innenfor området og har en høy hudsikkerhet, samt at de ikke er testet på dyr - dessuten lover de synlige resultater etter kun 7 dager.

Bredt utvalg av anti-ageing pleieprodukter:

I Filorgas produktsortiment finner du alt fra kremer, lotions, serumer, masker og øyenkremer til aktiv makeup og anti-age solbeskyttelse. Du finner blant annet følgende serier:

• Timer-Filler: Bestselger produkter med filler-effekt som reduserer 4 typer rynker med 50% på kun 2 måneder. Her finner du ansiktskremen Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream, øyenkremen Time-Filler Eyes Absolute Eye Correction Cream og det intense Time-Zero® Multi-correction Wrinkles Serum.

• Hydra-Filler: En produktserie basert på høy- og lavmolekylær fuktgivende hyaluronsyre, som gir en filler-effekt, så huden etterlates markant mer fyldig og smidig. Herfra kan du prøve den helt essensielle dagkremen Hydra-Filler Pro-youth Moisturizer Care.

• Optim-Eyes: En serie av oppfriskende produkter til trette og triste øyne, som understøtter en mer ungdommelig hud omkring øyenkonturene. Her finner du blant annet bestselgeren Optim-Eyes Eye Contour Cream, som målrettet reduserer tegn på aldring som kråketær, poser og mørke ringer.

• NCEF-Reverse: Produkter basert på det avanserte NCEF® kompleks, brukt i samme konsentrasjon som i meso-innsprøytinger. I denne serien finner du bestselgeren NCEF Supreme Multi-Correction Night Mask, som virker som en fornyende nattkrem som etterlater en synlig friskere, mer lysende og mer ungdommelig hud over natten.

• Lift: En produktserie basert på Filorgas Plasmatic Lifting Factors® - et unikt blend som aldri før er benyttet i hudpleie, som aktivt løfter, stammer opp og toner for mer definerte ansiktstrekk og en fast hud.

• Nutri-Filler: En serie av særlig nærende pleieprodukter, som booster kollagennivået og toner ansiktet. Her finnes bestselger-produktet Nutri-Filler Lips - en multifunksjonell leppebalsam som pleier tørre lepper, virker forstørrende og definerer dine leppekonturer.

• Oxygen-Glow: Produkter tilsatt okygenholdige aktiver og peeling-ingredienser, som gir en fornyet hudnyanse og en naturlig glød. Her finner du den populære Oxygen-Peel, som understøtter en klar og strålende hud hver dag.

• Global-Repair: Miniserie bestående av spesielt avanserte produkter, hvor formlene blant annet inneholder 4 celleboostere som effektivt motvirker alle tegn på synlig aldring.

• Flash-Fluid: Aktiv makeup som understøtter en vakrere hud både utenpå og inni. Her finner du en Bare-Skin Effect Nude Foundation i 6 fargevarianter samt det gjennomsiktige pudderet Flash-Nude Pro-Perfection Translucent Powder, som gir et perfekt finish.

• UV-Bronze: Solpleie med anti-ageing egenskaper som beskytter mot UV-stråling og fotoaldring. Tilsatt SPF 50 solfiltre samt aktiver som fremhever og forlenger din naturlige kulør. Prøv for eksempel ansiktssolkremen UV-Bronze Face SPF 50+ eller den innovative UV-Bronze Tan Booster After Sun.

I tillegg får du fra brandet også flere basis-musthave produkter som Universal Cream, Micellar SolutionScrub & Detox og Foam Cleanser.

Få en helt igjennom luksuriøs opplevelse med hudpleie av høyeste kvalitet

Når det gjelder deres produkter, ønsker Filorga å matche kvalitet og egenskaper så vidt det er mulig. Derfor er alle produktene nøye satt sammen, så de får en lekker og behagelig tekstur på huden samt en uimotståelig duft. Produktene kommer i stilren emballasje som gir et luksuriøst uttrykk på badet. Filorga forhandles i over 70 land over hele verden, og er et førende merke innenfor avansert hudpleie. Derfor garanterer vi at det finnes et produkt til deg i det store utvalget.

til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.