Eskimo-3


Eskimo-3 Omega 3 olje er en ren, naturlig fiskeolje helt uten tungmetaller, dioxiner og PCB

Eskimo-3 fiskeolje er en av Norges mest populære fiskeoljer

Hva gjør Eskimo 3 fiskeolje unik?

Det unike med Eskimo 3 er produsentens fokus på ferskhet, holdbarhet og et rent, naturlig produkt.

Eskimo 3 inneholder et patentert middel som heter Pufanox. Dette er en blanding av ulike antioksidanter som tilsettes fiskeoljen slik at den holder seg fersk og ikke harskner.

Mange er skeptiske overfor fiskeolje i kapsler, nettop fordi mange kapsler har vist seg å inneholde harsk fiskeolje. Dette er ikke tilfellet med Eskimo-3. Her er fiskeoljen helt fersk, og i tillegg behandlet med Pufanox for å beholde ferskheten.

Eskimo 3 til barn
Til barn anbefaler vi "eskimo kids", som kan gis til barn fra de er 6-8 uker gamle. Eskimo kids har en deilig fruktsmak som barn godt liker.

Passer Eskimo 3 til vegetarianere og veganere?
Eskimo 3 kapsler er laget med gelatin fra storfe, så disse passer ikke for hverken veganere eller vegetarianere. Produsenten oppplyser at de har valgt denne gelatinen fordi den er best til å beskytte oljeinnholdet.
Hvis man ikke ønsker å innta gelatin, kan man drikke eskimo 3 i flytende utgave.

Kan jeg ta Eskimo 3 sammen med annen medisin?
Vi anbefaler alltid at du forhører deg med din lege før du kombinerer en medisin og et kosttilskudd. Når du skal snakke med din lege, er det en god ide å ta med enten forpakningen, eller produkt informasjon som inkluderer innholdsfortegnelsen, slik at legen har all informasjonen han eller hun trenger for å gi en anbefaling. Med24 har farmasi utdannet personale, så du er også velkommen til å kontakte oss med spørsmål, men vi anbefaler ofte at man snakker med egen lege.

Hvilken smak har eskimo 3 oljen?
Eskimo 3, både i flytende form og kapsler, smaker av lime.

Kan gravide ta Eskimo 3 omega 3 oljer?
Absolutt! DHA bidrar til normal utvikling av hjernen og øynene hos foster og diende barn når mor inntar 200 mg DHA i tillegg til daglig anbefalt inntak av EPA/DHA på 250 mg

Kan man være allergisk mot eskimo 3?
Det avhenger litt av hvor sensitiv din allergi er. Som regel er man allergisk mot fiskeproteinet, ikke fettet, men det kan forekomme spor av fiskeprotein i oljen.

Hvor lages Eskimo 3?
Selve fiskeoljen lages i Norge, mens kapslene og det ferdige produktet lages i Sverige. Fisken fiskes utenfor Peru, og produsenten har 100% kontroll over både hvilken båt og hvilken dag all oljen kommer fra.

Eskimo 3 tester gjentatte ganger best for kvalitet og miljø

Eskimo 3 fikk 6 terningskast hos TV2s store test av fiskeoljer i 2012.

Eskimo 3 fikk grønn miljø kolbe hos danske Forbrugerrådet TÆNK i 2016 som ikke inneholdende noen miljøskadelige stoffer som PCB, dioxin eller tungmetaller.

Eskimo 3 fiskeolje er inspirert av eskimoene

Visste du at Eskimo-3 fiskeolje faktisk er inspirert av eskimoer?

I 1970 dro tre dansker til Grønland for å studere hvorfor inuitter har verdens laveste forekomst av hjerte- og karsykdommer. Inuitter spiser tradisjonelt ikke mye av det vi har lært er sunn kost for hjerte-kar systemet, men hvorfor er de likevel så sunne?

I 1970 var Grønland stadig vekk et tradisjonelt samfunn, og kostholdet var tradisjonelt, med et høyt nivå av fett fra sjømat og marine pattedyr.

Fettsammensetningen hos Eskimo- 3 gjør hele forskjellen
De tre forskerne, Hans Olaf Bang, Dr. Jörn Byerberg og Aase Brondum Nielsen, fant ut at det var fettsammensetningen i kosten til grønlenderne som gjorde den store forskjellen, og denne sammensetningen er tatt med over i Eskimo 3.

Denne ekspedisjonen hadde betydning for mer enn bare produksjonen av Eskimo 3, den satte virkelig betydningen av marine oljer på agendaen i lege- og ernæringsvitenskapen gjennom publikasjonen av et artikkel The Lancet i 1971 basert på de tre forskernes funn.

Kjøp Eskimo 3 hos med24, vi har alltid lave priser

Vi ønsker å ha det bredeste utvalget og de beste prisene på varer til et sunt liv i Norden.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.