Ella's Kitchen


Sunn, morsom og smart mat – dette er kjennetegnene til barnematen, mosen, snacks og kjeks som du kan få fra Ella's Kitchen.

Sunt og spennende | Babymos | Snacks og kjeks | Mat på farten

26 Produkt(er)

Sunn og spennende mat for barn

Da Paul Lindley startet Ella's Kitchen i 2006, var det med et ønske om å kunne tilby sunnere og bedre mat til datteren Ella og resten av hennes generasjon. Selv om det i dag ikke er Paul som styrer dagens gang på Ella's Kitchen, er oppdraget og målet fortsatt det samme: Å forbedre livet til mange barn gjennom sunnere mat og gode matvaner, med et variert og grønnsaksrikt kosthold, hvor barnets sanser stimuleres under måltidet.

Tilvenning - introduksjon til sunn mat

Det er en spennende ny begynnelse når barnet ditt for første gang blir introdusert for annen mat enn morsmelk eller morsmelkerstatning,. Med produkter fra Ella's Kitchen for hånden kan du enkelt introdusere deilig mos av frukt og grønnsaker til barnet ditt. Som en første smakstest av frukt og grønnsaker kan du få forskjellige typer mos fra Ella's Kitchen som kun inneholder en enkelt type økologisk frukt; som svisker, pærer, mango eller bananer. Disse ulike smakene passer for barn fra 4 måneders alder, men alle barn er forskjellige, så ta alltid utgangspunkt i ditt eget barn og begynn først tilvenningen når de er klare.

Tilvenningen er en lang prosess, hvor nye smaker og teksturer ofte introduseres, og hvor barnets kunnskap om mat stadig utvides. I starten kan mos og puré være gode konsistenser som ikke er så annerledes sammenlignet med morsmelk, men hvor smaken utfordrer smaksløkene, slik at barnet ditt sakte venner seg til nye og mindre søte smaker.

Fortvil ikke om barnet ditt ikke aksepterer mosen på første forsøk, for det kan ta mange forsøk og smaksprøver før barnet har blitt vant til den nye smaken. Fortsett derfor å eksperimentere med ulike frukter og grønnsaker som vil utvikle og forbedre barnets forhold til sunn og variert mat.


Babymos

Babymaten fra Ellas Kitchen finnes i ulike blandinger og for ulike aldre, slik at både de minste og litt større barna kan nyte sunn mat laget med gode råvarer.

I alderen 4 – 6 måneder er melk fortsatt en viktig næringskilde, men her har du muligheten til å starte med mange andre spennende matvarer i form av grøt. På denne siden finner du mange ulike smakskombinasjoner og varianter med både frukt og grønt, som alle er laget av økologisk dyrkede råvarer.

Ingrediensene dekker alt fra gresskar, søtpoteter, gulrøtter, erter, brokkoli, pastinakk, butternut squash, spinat, poteter og mais – til frukt og bær som epler, blåbær, pærer, svisker, mango, papaya, banan, vanilje og jordbær.

Når barnet ditt blir 7 måneder, åpner det seg flere muligheter for mer komplekse smaker og teksturer, og du kan begynne å introdusere barnet for mosene med smak av klassiske måltider. Du kan prøve en mos med smak av kylling og grønnsaker, biff og potet, kylling og ris, spaghetti bolognese, laks og persille, lam og poteter eller lam og cous cous.


Snacks og kjeks

Som en deilig snack og fingermat mellom måltidene er Ella's Kitchen Grab Me Babysnack perfekt. De små knasende snacksene har jordbær- og banansmak og er den perfekte størrelsen for en liten barnehånd å ta tak i. De små snacksene passer for barn fra 7 måneder og oppover, hvor den knasende og luftige konsistensen er en morsom, ny følelse i munnen.

Et annet valg er de økologiske kjeksene med vanilje og banansmak. En kjekspakke inneholder 12 kjeks, der hver enkelt er pent pakket inn og derfor kan holde seg sprø lenge, og er gode å ha med seg i vesken eller utenfor hjemmet. Kjeksene har en god størrelse, som er lette for barnet å holde og lære å spise mer selvstendig. For at flest mulig barn skal få glede av de sprø kjeksene, er de laget uten meieriprodukter, nøtter, egg eller soya, som er noen av de vanligste matallergenene.


Ta med deg mat på farten

Livet med et barn under 1 år kan av og til være hektisk. Derfor kommer alle ulike typer mos og måltider fra Ella's Kitchen i smart og trygg emballasje som ikke lekker, men heller holder maten fersk og smakfull lenge.

Du kan enkelt ha et måltid eller en matbit fra Ella's Kitchen i bleieposen når du og barnet er på farten, så barnet ditt er garantert et næringsrikt, sunt og morsomt måltid, selv om du ikke har tilgang til kjøkken . De enkle innpakningene kan sendes til gjenvinning etter bruk – les mer her, men hos Ella's Kitchen jobber vi også på spreng for å finne enda flere måter å være miljøvennlig på. Drømmen er en resirkulert og gjenbrukbar løsning i forhold til emballasje, som fortsatt sikrer god kvalitet på maten.

Kjøp den deilige maten fra Ella's Kitchen og overrask barnet ditt med smakfulle, sunne snacks. Vi har rask leverng på Med24.no slik at barnet ditt kan nyte maten så fort som mulig!


Pil til toppen

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.