Coronavirus - Pakker sendes som normalt

Kjære kunde,

Som alle andre er vi berørte over utviklingen og vi følger myndighetenes anvisninger. Vår interne drift er dog ikke berørt. Men vi har tatt en rekke forholdsregler for å sikre både dere som kunder og våre medearbeidere.

Levering

Vi sender pakker som vi pleier. Dog opplever vi at vi i enkelte tilfeller mottar forsinkede leveranser fra våre leverandører liksom de fraktselskaper som leverer våre pakker ut i enkelte tilfeller bruker én dag ekstra på å levere pakkene.

Dette er en generell situasjon for alle og vi håper på din forståelse.

Er det ekstra vente- og svartider på mail og telefon?

Vi får ekstra mange henvendelser på grunn av spørsmål relatert til Coronavirus til vårt fagpersonale og til vår kundeservice. Vi har derfor litt lengre svartider enn normalt, hvilket vi håper på din forståelse for. Dette gjelder både pr. telefon, mails liksom svartiden på retur/reklamasjoner også er påvirket.

Kan Corona smitte gjennom levering av pakker?

Nei! WHO meldte ut senest i går at man ikke skal frykte at Corona smitter gjennom levering av pakker. Så det er ingen grunn til ekstra bekymring her.

Har dere tatt interne forholdsregler?

Internt har vi naturligvis gjennomført en rekke forholdsregler. I store deler av virksomheten, herunder i kundeservice, innkjøp og marketing arbeides det hjemmefra. På lageret er driften delt opp på skift, hvor hvert skift avspriter og forlater virksomheten før neste skift tar over. Herutover har vi strenge hjemsendelsesprosedyrer.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.