Dr. Irena Eris

66 Produkt(er)

Dr. Irena Eris - høykvalitets dermokosmetikk

Dr. Irena Eris er et luksuriøst merke som fremstiller fantastiske dermakosmetiske produkter i aller høyeste kvalitet. Produktene er fremstilt ut fra ekte lidenskap for skjønnhet og pleie. Firmaet vekter kvalitet og luksus meget høyt, og forsøker alltid å være innovative og ærlige, i alt hva de foretar seg. Produktene er designet til kvinner som, liksom merket selv, setter pris på kvalitet og luksus. Deres produkter brukes i hele verden, fordi Dr. Irena Eris konsekvent holder fast i deres verdier og lager produkter på bakgrunn av dette. 

De banebrytende formularer, som Dr. Irena Eris bruker i deres produkter, er fremstilt med hjelp fra adskillige beauty eksperter, ut fra den helt nyeste teknologi, og spesielle, svært tilgjengelige ingredienser. Produktene er alle utviklet hos The Scientific Research Centre Dr Irena Eris, i samarbeid med flere uavhengie kosmetiske institutter. 

Mer enn noe annet signalerer merket professjonalisme, og firmaet er fast besluttet på å skape effektive, banebrytende og enestående kosmetiske produkter. Dette merket passer perfekt til deg som går opp i kvalitet og den høyeste effektivitet. 

Clinic Way - Anti-aging produkter laget på banebrytende formularer

Clinic Way serien fra Dr. Irena Eris er den første dermokosmetologiske serie noensinne, som forynger huden og forsinker aldringsprosessene. Produktenes styrke passer til 4 typer rynker som oppstår i forskjellige aldersgrupper. Målgruppen for Clinic Way produktene strekker seg helt fra kvinner i 30-års alderen, til modne kvinner på 70+. 

Alle produktene i serien er basert på den unike, revolusjonerende og patenterte teknologi FGF1 LMS Formel basert på Skin Renewal Activator .  Produktene i serien er utviklet i et samarbeide mellom kosmetologer, farmasøyter, dermatologer og molekylærbiologer, og de representerer de innovative metoder, som kjennetegner Dr. Irena Eris som merke. Clinic Way produktenes effektivitet er testet på Dr. Irina Eris Center for Videnskap og Forskning samt på et uavhengig testinstitutt. Her er produktenes effekt blitt bekreftet i adskillige tester og undersøkelser. 

Produktserien er en eksklusiv og ytterst effektiv anti-aging serie, som er perfekt egnet til kvinner med begynnende eller synlig moden hud, og som ønsker å motvirke synlige alderdomstegn på den absolutt beste måten. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.