Dr. Hauschka

Dr Hauschka
90 Produkt(er)

Dr. Hauschka – Naturlig, virkningsfull og organisk hudpleie

Dr. Huaschka tilbyr en rekke virkningsfull pleie og skjønnhetsfremmende makeup, som kan hjelpe deg med å oppnå full tilfredshet uansett hudtype og behov. De mange lekre kremer og den iøynefallende naturkosmetikk, støtter hudens egne, gjenoppbyggende prosesser. Dr. Hauschka fokuserer nemlig på naturens og menneskets indre helbredende kraft.

I vårt sortiment finner du blant annet Dr. Hauschka lip balm, rensemelk samt Dr. Hauschka facial toner.

Hva er Dr. Hauschka?

Dr. Hauschka leverer hudpleie og naturkosmetikk av høyeste kvalitet. Brandet er eid av WALA fonden, som har vært pionerer innenfor naturprodukter siden 1935.

Din garanti for virkningsfulle produkter basert på sunne, aktive ingredienser og naturlige råvarer, starter derfor trygt i hendene på Dr. Hauschka, som har utviklet og fremstilt deres naturlige hudpleie siden 1967.

Fra naturens rike til deg
Om produktet er til for å skape underverker for ansikt eller kropp, vil både mennesket og naturen alltid stå i sentrum for utviklingen og produksjonen av Dr. Hauschkas helt eksklusive hudpleie.

En overbevisning, ansvar for naturen og ønsket om menneskets beste velgående var nettopp det, som førte til ideen om å skape en pleie basert på virkningsfulle, naturlige ingredienser båret av økologi, bærekraftighet, gjensidig respekt og fair handel.

Omhyggelig forarbeiding og krav om kvalitet
Ethvert produkt fra Dr. Hauschka må leve opp til strenge regler både hva angår ingredienser, virkning og forarbeiding. All pleie inneholder uttrekk fra legeplanter som omhyggelig forarbeides i en sammensetning av næringsrike oljer, urter, voks og andre aktive ingredienser, som både beskytter mot ytre påvirkning og styrker hudens egne prosesser.

Dr. Hauschka testes på egne medarbeidere og frivillige testpersoner før markedsføring. Det går sterkt imot brandets verdier å teste på dyr, og de sørger derfor for at hverken laboratorier eller samarbeidspartnere inndrar dyr i prosessen.

Personlig pleie fra Dr. Hauschka

Hos Dr. Hauschka inndeles hudpleie ikke i hudtyper. Huden er nemlig et helhetsorgan med skiftende utseende, og derfor er produktene laget med det formålet at de aktiverer hudens egne funksjoner.

Dr. Hauschka understøtter hudens egne funksjoner og krefter til å regulere og regenere seg selv ved hjelp av de naturlige, naturnære og naturidentiske ingredienser. I møtet mellom krem og hud skjer en symbiose, hvor de virkningsfulle krefter fra råvarene skaper underverker for huden bare ved å komplimentere eller fremme den naturlige balansen.

Din rette hudpleie

Om du ønsker å pleie ansikt, hender, hår, kropp eller lepper, finner du det rette match blant Dr. Hauschkas personlige pleie. De enkelte kremer består nettopp av de vitaminer, mineraler og næringsstoffer fra bestemte oljer, planter og urter det krever for å oppnå optimal virkning og full tilfredshet.

Blant de klassiske favoritter finnes:
Dr. Hauschka Rose Day Cream bedre kjent som Dr. Hauschka rosenkrem. Kremen er en sann klassiker som både gir ekstra beskyttelse og pleie til huden. Rosenblomster og ville nyper er i denne med til å skape harmoni og styrke, mens planteolje og voks sikrer den optimale beskyttelse av huden igjennom ethvert gjøremål.

Dr. Hauschka Dagkrem. Denne fargede dagkremen er en nærende og lett krem som gir deg en flott ensartet hudtone, som samtidig fremstår helt naturlig. Både nærende planteoljer, frø og pleiende voks er i denne kremen med til å beskytte, fukte og pleie huden gjennom hele dagen.

Dr. Hauschka Nattkrem. Med denne regenererende og gjenoppbyggende nattkremen stimuleres huden samtidig med at den optimale balansen gjenvinnes. Huden tillates å puste fritt under kremen, mens de indre krefter skaper underverker i samspill med de aktive ingredienser som arbeider helt inne i hudens dypere lag.

Dr. Hauschka håndkrem. Blant håndpleie tilbys både Dr. Hauschka Hydrating Hand Creme og Regenerating Handcreme. Disse fantastiske kremer absorberes hurtig, beskytter og fukter helt i dybden, så dine hender igjen blir myke, smidige og innbydende til enhver anledning.

Dr. Hauschka makeup - 100% naturkosmetikk

I 1999 presenterte Dr. Hauschka en komplett makeupserie av helt naturlige sammensetninger som ikke bare pynter, men også pleier ansiktet. Det har vært en kjempe hit blant dets mange forbrukere, som både har kunne nyte en skjønn pleie og flott makeup på deres reise mot optimal skjønnhet.

Dr. Hauschka makeup finnes i flere flotte, iøynefallende varianter som er vanskelige å holde fingrene fra, så snart man har opplevd deres høye dekkeevne, utrolige holdbarhet og skånsomme pleie.

Makeup-favorittene
Hos Med24.no finner du både Dr. Hauscka mascara samt Dr. Hauschka foundation i flere varianter og fargetoner – Du kan finne nettopp den som dekker dine behov og fremmer din utstråling.

For de silkemyke, fargestrålende og kysseklar lepper finnes dessuten Dr. Hauschka Lip Gloss. De naturlige essensielle oljer i glossen frembringer den best oppnåelige glans på dine lepper. Selv den nødvendige pleie leppene krever gjennom en dag, som kan være fylt med skadelige og uttørkende forhold, imøtegås i makeupserien.

Kjøp Dr. Hauschka hos Med24.no

Hos Med24.no finner du et kjempe sortiment av personlig pleie fra det kvalitetsbevisste og anerkjente brand Dr. Hauschka. Med deres hudpleie og makeup kan du hurtig bringe de beste sider frem i deg selv, skape den utstråling og oppleve den velvære, som kan gi deg tilfredshet foran speilet.

Vi tilbyr disse helt unike produkter til skarpe priser og eksklusive tilbud!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.