Derma Man

5 Produkt(er)

Derma Man – effektiv hudpleie for ham

Ikke alle menn bruker tid på utseendet, men de fleste ønsker likevel å bli tatt godt vare på. Det er en økende etterspørsel fra menn som ønsker naturlige, rene hudpleieprodukter for sensitiv hud.

I tråd med denne trenden har Derma Man utviklet en liten serie produkter som er utviklet spesielt for menn. Produktene er effektive og skånsomme pleieprodukter som gir en skånsom og næringsrik behandling av huden. Produktene er også tilpasset hud som er utsatt for barbering, for ekstra pleie og beskyttelse – uten å forårsake hudirritasjon.

Serien består av fire produkter, noe noen kanskje synes er lite. Produktene er imidlertid nøye utvalgt fordi de dekker hvert sitt område, og det er akkurat det alle menn trenger. Blant produktene finner du voks, ansiktskrem, dusjsåpe og aftershave.

Hva gjør Derma Man unik?

Derma Man er den eneste herreserien som er merket med Astma-Allergi Danmark, AllergyCertified og Svanemerket. Disse merkene garanterer deg skånsomme og allergivennlige produkter som er utviklet uten stoffer som kan være skadelige for deg eller miljøet.

Hos Med24.no tilbyr vi alle produktene i Derma Man-serien. Produktene er 100 % fri for parfyme, parabener og fargestoffer. Vi mener nemlig at hudpleie for menn, i likhet med de andre seriene, ikke skal inneholde mer enn det som er nødvendig for å være effektivt.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.