Derma Family

20 Produkt(er)

Derma Family – miljøvennlig hudpleie for hele familien

Vi dusjer for å vaske oss, bli rene og føle oss som nye. Et langt, varmt bad eller en dusj fylt med såpe og sjampo er noe vi alle gjør. Men hva hjelper det hvis kroppen utsettes for en rekke mistenkelige og ineffektive stoffer etter dusjen?

Kroppen tar opp det den kommer i kontakt med – for eksempel kjemikalier fra kremer, parfymer og såper, men også kjemikalier fra klærne våre. Det er derfor viktig å ta vare på huden, beskytte den, forsvare den og alltid tenke seg om når man kjøper hudpleieprodukter.

Kjøp Derma Family og skap en sunnere hverdag

Derma Family er et godt sted å begynne hvis du vil ha hudpleieprodukter som holder håret og huden din balansert og naturlig vakker. Derma Family-serien inneholder blant annet sjampo, body lotion og håndsåpe. Alle produktene er milde, pleiende og rensende og kan brukes daglig uten å irritere eller tørke ut huden.

Alle produktene selges på Med24.no og er merket med Astma-Allergi Danmarks merke, AllergyCertified-sertifisering og Svanemerket. Dette er en indikasjon på skånsomme og allergivennlige produkter. Derma Family-serien er 100 % fri for parabener, fargestoffer og parfyme, noe som kan minimere risikoen for overfølsomhetsreaksjoner og allergier.

Derma Family skaper de beste forutsetninger for familiens daglige hudpleierutine.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.