Derma Eco Baby

7 Produkt(er)

Derma Eco Baby – laget for barn

Det er ingen overraskelse at barna våre arver personlighetstrekk og gener fra oss. Dette er imidlertid ikke det eneste de vil arve. Det er også vanene våre, så hvorfor ikke gjøre det til noe positivt? Når det gjelder hudpleie, er det viktig å bruke produkter til babyen som er så rene og naturlige som mulig.

Derma Eco Baby-serien består av barnevennlige produkter til daglig bruk. Alle produktene er tilgjengelige på Med24.no og er spesialutviklet for å behandle barns hodebunn, hår og forebygge hudproblemer på en skånsom og effektiv måte.

Hvorfor er Derma Eco Baby bra for babyen min?

Alle produktene i Derma Eco Baby-serien er AllergyCertified-merket, Astma-Allergi Danmark-merket, Svanemerket og sertifisert av Ecocert (med unntak av Derma Eco Baby våtservietter). Dette garanterer at produktene er allergivennlige, skånsomme og fri for skadelige stoffer som enten har en negativ innvirkning på helsen din eller miljøet.

Serien er 100 % fri for parabener, fargestoffer og parfyme. I tillegg minimerer produktene risikoen for allergier og overfølsomhetsreaksjoner. Derma Eco Baby er et fornuftig og sunt valg – både for barna våre, men også for miljøet.

Du finner ikke noe bedre valg for babyens sensitive og følsomme hud.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.