Derma Eco

14 Produkt(er)

Derma Eco – deilige og økologisk sertifiserte hudpleieprodukter

Derma Eco er en helt ny serie fra Derma. Serien er en oppgradert versjon av Dermas gamle Derma Eco Woman-serie, som har blitt avviklet. Derma Eco-serien består av deilige skjønnhetsprodukter som er økologisk sertifiserte og parfymefrie. Hudpleien inneholder antioksidanter og aktive ingredienser som pleier, nærer og mykgjør huden. Hele Derma Eco-serien er sertifisert økologisk, vegansk, Svanemerket, Astma-Allergi Danmark og AllergyCertified. Disse sertifiseringene er din garanti for at produktene er allergivennlige, milde og ikke inneholder stoffer som er skadelige for huden eller miljøet, men at de likevel inneholder pleiende og effektive ingredienser av høy kvalitet.

Produktserien passer for hele familien og spesielt for kvinner som er gravide eller planlegger å bli det. Hvis du er gravid eller ønsker å bli gravid, vil du fortsatt ha nærende og effektiv hudpleie som tar vare på huden din. I dag er også mange ikke-gravide kvinner opptatt av å ta vare på huden og miljøet. Det kan du gjøre med Derma Eco-produkter!

Vakre og estetiske skjønnhetsprodukter

Produktserien har en vakker og estetisk tiltalende emballasje som også gjør seg godt på baderomshyllen. De er laget i en naturlig og dempet farge som passer godt inn i dagens moderne interiørdesign. Derma Eco-serien erstatter Dermas tidligere Derma Eco Woman-serie, som var preget av rosa og feminine farger. Den nye serien er i stedet laget i en subtil og delikat beige farge som fremstår mer dempet og passer bedre inn i en moderne stil.


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.