Decléor Green Mandarin

Decléor Green Mandarin
2 Produkt(er)

Decléor Green Mandarin - vær klar til å gi huden mer glød

Med disse produktene fra Decléor gir du huden et daglig energiboost og bekjemper de første aldringstegn. Alle produktene fra denne serien er rike på antioksidanter og naturlige ingredienser. Ingrediensene er opp til 100% naturlige, så du er sikret et mer miljøbevisst og naturlig valg av hudpleie. 


En verden av aromaterapi og skjønne teksturer

Decléor Green Mandarin serien inneholder fantastiske oljer utvunnet av grønn mandarin, grapefrukt, sitron og søt appelsin. Ekstrakter fra det ytre skallet på mandarinfrukten har mange fordeler for både ditt sinn, kropp og hud. Mandarin arbeider på både aldringstegn, glød og utstråling, så du kan oppnå er foryngende effekt av din hudpleie. Videre utrenser mandarin, så du minsker konsentrasjonen av avfallsstoffer i huden. Din hud vil fremstå mer sunn og med en skjønn utstråling.

Hvert produkt har sin helt egen unike tekstur som pleier og vitaliserer huden. Alle produktene fra Decléor Green Mandarin serien har et høyt innhold av naturlige ingredienser som er designet til å øke hudens naturlige glød og hjelpe med å forhindre de første tegn på aldring. Dette er de perfekte produkter til deg som ønsker å oppnå en sunn og mer vitaminrik glød.

Decléor's beste tips til en sunn hud med en skjønn glød

1. Gi deg selv en ansiktsmassasje

Selv om det kanskje føles litt rart i starten, skal du bare massere ansiktet ditt med jevne mellomrom. Dette vil hjelpe deg med å få blodet til å bevege seg, forbedre blodsirkulasjonen, redusere ansiktsspenninger og fremme lymfatisk drenering. Decléors 100% naturlige Aromessence Oil Serums konsentrerte blandinger av eteriske oljer som hver især fokuserer på en forskjellige hudbekymringer, er en enkel måte å innarbeide massasje i din daglige hudpleierutine. Vi anbefaler at du masserer tre dråper av Green Mandarin Oil Serum i din hud. Bare 3 dråper er nok til å gi et daglig boost av energi og en øyeblikkelig glød.

2. Vann, vann og mer vann

Det er ingen hemmelighet at å holde seg hydrert gjør underverker for din kropp, hvilket hjelper med å skylle ut toksiner raskere. Å drikke mer vann skal være en daglig vane - det anbefales at du drikker 2 liter om dagen. Hvis dette er for mye for deg, hvorfor så ikke tilføre noe smak ved å drikke en beroligende te som kamille eller mynte?

3. Et skudd koffein - ikke kun i din morgenkaffe

Prøv Decléor Eye Cream som inneholder stimulerende koffein. Øyenkremen inneholder også Vitaminer B3 og CG, for å beskytte og lysne øyenområdet, mens appelsinpigmenter gir en øyeblikkelig lysende effekt. Denne anti-tretthets, lysende og anti-aging øyenkremen vil la  huden se lysere og mer strålende ut. Decléor Eye Cream gir en øyeblikkelig lysende effekt under øyet og minsker mørke ringer.

4. Få din skjønnhetssøvn og våkn opp med en strålende hud

Gå tidlig i seng - og huden vil oppnå imponerende fordeler. Mens du har travelt med å drømme, arbeider din hud ekstra hardt for å forynge og vedlikeholde seg selv. Natten er den mest avgjørende fase for cellulær fornyelse. Det heter tross alt en skjønnhetssøvn av en grunn, og du kan hjelpe prosessen ved å bruke hudpleieprodukter spesielt til natten. Decléor Green Mandarin Night Balm vil hydrere og nære huden om natten og gi den alle de nødvendige ingredienser til å utføre sitt arbeid på best mulig måte.

5. By "ingen make-up dager" velkommen

Prøv Green Mandarin Sun-Kissed Cream for å gi en øyeblikkelig, jevn hud med masser av glød til alle hudtyper. Kremen er til alle hudtoner. Den unike fuktighetskremen inneholder beta-karoten som toner det til en mørkere gylden farge, som tilpasser seg din hudtone ved påføring. En sunn vitaminglød vises øyeblikkelig, og det er ingen behov for makeup.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.