De Luxe

19 Produkt(er)

De Luxe - luksuriøs hårpleie til absolutt overkommelige priser!

Under merket De Luxe finner du lekre hårpleieprodukter i toppkvalitet som er fremstilt med enkle, men super effektive formularer som gir deg et flott og sunt hår på en måte hvor alle kan være med. Flere av de fantastiske hårprodukter er animalske ingredienser! I utvalget finner du de tre serier Argan De Luxe, Macadamia De Luxe og Keratin De Luxe, som sørger for alt du skal bruke innenfor shampoo, balsam og hårkurer til en billig pris, med samme effekt som hos dyrere brands.


Argan De Luxe - hårpleie beriket med Det Flytende Gull

Som det ligger i navnet er denne produktserien formulert med Arganolje som nøkleingrediens. Den rike oljen kalles også for Det Flytende Gull på bakgrunn av dens høye næringsinnhold, som har bare gode egenskaper både for hud- og for hår. Arganolje virker særlig pleiende, mykgjørende og fuktgivende, hvilket får den til å virke som et mirakelmiddel på hår som synes tørt, dehydrert, splittet, knekt, flyvsk eller kruset. Dessuten har den et naturlig høyt innhold av det antioksidante E-vitamin, hvis egenskaper hjelper med å beskytte håret mot frie radikaler og annen forurensing utenfra, sånn at det kan holdes seg fint og sunt samt bevare en normal hårvekst hver dag.
• I Argan De Luxe serien finner du blant annet nærende shampoer, balsamer og hårkurer til normalt/tørt hår, Remove Brassiness Silver Hair Mask til blondt hår, Hair Loss Control Shampoo til deg som plages med tynt hår og en usunn hårvekst, Anti-Dandruff 2-in-1 Shampoo mot flass og irritasjon i hårbunnen samt Hair & Body Serum, som er en alt-i-én olje både velegnet til kropp og hår.


Keratin De Luxe - hårpleie til deg med tynt, skjørt og livløst hår

Denne serien av hårprodukter er beriket med Keratin, og er det opplagte valg for deg som enten har tynt og trist, skrøpelig og stresset hår, eller deg som har vært igjennom en keratinbehandling allerede. Med Keratin som nøkleingrediens repareres og regenereres hvert enkelt hårstrå innenfra. Dermed hjelper de lekre produkter deg med å gjenopprette et sterkt, motstandsdyktig, mer fyldig og elastisk hår, som med det samme vil få en sunnere tekstur og utstråling!
I Keratin De Luxe serien finner du en virksom Nourishing Shampoo samt en komplimenterende Nourishing Conditioner og en fantastisk Hair Mask kur, som gir håret en særlig dybdegående behandling fra rot til spiss!


Macadamia De Luxe - hårpleie proppet med vitaminer, mineraler og fettsyrer

I denne serien finner du fantastisk gode produkter basert på olje fra den nærende Macadamianøtten. Oljen er kjent som særlig god til hår- og hudpleie på bakgrunn av dens høye innhold av blant annet vitaminer, mineraler og gode fettsyrer. Ved å tilføre oljen til din shampoo eller balsam oppnås et produkt som virker mykgjørende og reparerende, hvilket kan være en fordel for deg med skadet, slitt eller kjemisk behandlet hår. Dessuten har oljen antibakterielle samt antioksidante egenskaper, hvilket også hjelper med å bevare et sunt og velpleid hår hver eneste dag.
I Macadamia De Luxe serien finner du blant annet en styrkende Nourishing Shampoo, en tilhørende dypt nærende Nourishing Conditioner og den lekre Oil Treatment, som med sin fantastiske duft og pleiende egenskaper vil gi deg det lekreste, mest velduftende og mykeste hår som blir superlett å style!


Hos Med24 tilbyr vi alltid lave priser, gode tilbud og bærekraftig levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.