D-Pearls

6 Produkt(er)

D-Pearls hjelper med utvikling av tenner, skjelett, muskler og immunforsvar

D-Pears er D vitamin i form av små perler. D-vitaminen er oppløst i kaldpresset olivenolje. Dette gjør at tablettene både er enkle å ta - siden de er små og er laget i myk gelatin, og enkle for kroppen å utnytte, siden det vitaminet allerede er oppløst i olje. 

Hva er D vitamin?

D-vitamin, kalsiferol, er et essensielt vitamin, og er fettoppløselig. Det finnes flere typer D-vitamin, og de to viktigste er vitamin D2, ergokalsiferol, og D3, kolekalsiferol. 

D3 er det vitaminet som dannes i huden når vi får nok sol, mens D2 kun kan tas opp gjennom kosten.   

D-vitamin har mange viktige funksjoner i kroppen:

D vitamin er viktig for å opprettholde et godt skjelett, knokler og tenner, den normale funksjonen til immunforsvaret og musklefunksjonen, utnyttelse av kalsium og fosfor, og for celledelingsprosessen. 

Hvordan kan jeg få nok D vitamin?

Det finnes mange gode kilder til D vitamin i kosten vår. Vi får først og fremst D2 fra planter, og D3 fra fet fisk. I tillegg finnes D vitamin i disse matvarene: 

  • Tran
  • Egg
  • Fet fisk
  • Visse oljer
  • Avocado

Men selv om D-vitamin finnes i mange matvarer, er det vanskelig å få fylt kroppens behov gjennom kosten alene. Den største og beste kilden til D-vitamin er solen, hvor 30 minutter eksponering til solen om dagen er nok på en norsk sommerdag. 

Dessverre er det ikke alle som får nok sol, og vi har heller ikke tilstrekkelig med soldager i Norge, og det er derfor viktig å supplere med et D-vitamin tilskudd. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.