Copenhagen Health Pro Edition


Les mer om Copenhagen Health her:

2 Produkt(er)

Veien til vakrere hud og en sterkere kropp

Copenhagen Healths Collagen Pro Edition er utviklet for å fremheve din naturlige skjønnhet og støtte kroppens viktige funksjoner som hud, muskler, bindevev, hårvekst, immunforsvar m.m. Dette effektive kosttilskuddet består av 100 % rent hydrolysert kollagen og lettopptakelige vitaminer C og D3 samt biotin, som sammen danner en unik kombinasjon.

Kollagenpulveret inneholder en sammensetning av de viktigste aminosyrene og er klinisk og dermatologisk testet med dokumenterte resultater, noe som gir deg et pålitelig produkt du kan stole på og integrere i skjønnhetsrutinen din.

Collagen Pro Editions nøytrale smak og evne til å løse seg raskt opp i vann eller enkelt tilsettes i mat gjør det enkelt å tilsette produktet uten at det endrer smak eller konsistens.

Copenhagen Health tilbyr kollagenprodukter i to smaker med kollagenkildene marin (fisk) og bovin (storfe), slik at du kan velge etter dine personlige preferanser.

Hvorfor ta kollagentilskudd?

Som kroppens primære strukturprotein spiller kollagen en avgjørende rolle for å opprettholde hudens elastisitet og støtte kroppens vitale funksjoner. Når vi blir eldre, reduseres kroppens naturlige produksjon av kollagen, noe som kan føre til at huden mister fasthet og elastisitet, og at rynker og stivhet i kroppen øker. Ved å tilsette kollagen i kostholdet ditt kan du bidra til å støtte disse områdene, forbedre hudens utseende og støtte kroppens generelle bevegelighet.

Hvis du er på utkikk etter et kollagenprodukt som forbedrer hudkvaliteten, støtter vitale kroppsfunksjoner og hårvekst, er Collagen Pro Edition det perfekte valget – bestill i dag og prøv det i morgen!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.