Copenhagen Health +

Les mer om Copenhagen Health + produkter her:

2 Produkt(er)

Forbedre din skjønnhet og ditt velvære med Collagen +

Copenhagen Health Collagen + er utviklet for å fremheve din naturlige skjønnhet og støtte kroppens funksjoner. Dette kraftige kosttilskuddet består av 100 % rent hydrolysert kollagen og lettopptakelig C-vitamin, som er nøkkelen til å forbedre hudens utseende, redusere synligheten av rynker og støtte kroppens funksjoner.

Kollagenpulveret inneholder en sammensetning av aminosyrer og er klinisk og dermatologisk testet med dokumenterte resultater, noe som garanterer deg et pålitelig og troverdig produkt du kan stole på for å booste skjønnhetsrutinen din.

Copenhagen Health tilbyr produkter med to forskjellige kollagenkilder: marin (fisk) og bovin (storfe), slik at du kan velge etter dine personlige preferanser.

Collagen + – en enkel del av din daglige rutine

Collagen + er utviklet for å passe inn i din daglige rutine på en enkel og sømløs måte. Med sin smaksnøytralitet og evne til å løse seg raskt opp i vann, te, kaffe eller i mat, kan du enkelt integrere produktet uten å endre smak eller konsistens.

Hvorfor ta kollagentilskudd?

Som kroppens primære strukturprotein spiller kollagen en avgjørende rolle for å opprettholde hudens elastisitet og støtte kroppens vitale funksjoner. Når vi blir eldre, reduseres kroppens naturlige produksjon av kollagen, noe som kan føre til at huden mister fasthet og elastisitet, og at rynker og stivhet i kroppen øker. Ved å tilsette kollagen i kostholdet ditt kan du bidra til å støtte disse områdene, forbedre hudens utseende og støtte kroppens generelle bevegelighet.

Prøv Copenhagen Health Collagen + i morgen og kjenn forskjellen på din egen kropp – bestill i dag!


Pil til toppen av siden Med24.no

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.