Codage

Les mer om Codage hudpleie under:
Om Codage | Codage Serum

30 Produkt(er)

Om Codage – eksklusiv hudpleie for alle behov

Codage ble grunnlagt i 2010 av Julien og Amandine Azencott, som kommer fra en familie av leger og farmasøyter. De to søsknene ønsker å lage eksklusiv hudpleie for alle behov. Duoen mener at hver hud er unik og at alle fortjener effektive hudpleieprodukter for sin spesielle hud. Codage har sitt eget laboratorium i Sør -Frankrike, hvorfra de designer og produserer alle produktene sine. Alle hudpleieproduktene er 'laget i Frankrike', veganske og laget med naturlige ingredienser.

Hvilket Codage serum skal jeg velge?

Codage er bygget rundt en rekke serum, som er nøye tilpasset hudens forskjellige behov. Basert på hudtypen din, behov og eventuelle hudproblemer, finner du serumet som passer deg best. Det valgte serumet kombineres med din daglige hudpleie, som også kan finnes i Codages store utvalg av kremer og masker. I tillegg til de unike og eksklusive serumene, kan du også finne en rekke grunnleggende produkter, ansiktsmasker og kroppspleie fra Codage. Alle serum fra Codage kan kombineres med annen hudpleie, eller bare brukes etter behov.

Codage Serum No 1

Codage Serum No 1 er et intenst fuktighetsgivende serum, som er spesielt bra for tørr hud som trenger ekstra fuktighet og ernæring. Serumet etterlater huden din mykere og mer smidig. Dette serumet kan ikke stå alene og trenger en krem ​​for å binde seg til. Det bør derfor brukes som det siste serumet hvis du bruker flere serum.

Codage Serum No 2

Codage Serum No 2 gir omsorg og balanse til en normal, kombinert og fet hud som har en tendens til urenheter. Serumet er derfor spesielt bra for deg som opplever en hud som er i utbrudd, enten hele tiden eller i perioder. Dette serumet har en mattende effekt og jevner ut huden.

Codage Serum No 3

Dette Codage-serumet fukter huden med hyaluronsyre og stimulerer dannelsen av nye hudceller. Serumet er designet spesielt for trøtt hud med aldringstegn. Den inneholder peptider som hjelper til med å minimere hudens linjer.

Codage Serum No 4

Codage Serum No 4 hjelper til med å redusere mørke flekker og pigmentforandringer i huden. Serumet er derfor egnet for de som har en tendens til pigmentering, mørke flekker, andre ujevnheter, eller bare vil ha en mer ensartet hudfarge.

Codage Serum No 5

Et anti-aging serum som kan brukes fra du opplever de første linjene i huden. Serumet trenger dypt inn i huden, der hyaluronsyre frigjøres ut i det nedre laget og korrigerer hudens linjer.

Codage Serum No 6

Et intenst anti-aging serum, der virker effektivt på alle aldrende tegn i huden. Serummet efterlader din hud mere fast og jævn samt med færre linjer og farveforskelle. Dette serum er til dig, som har behov for en intens anti-age behandling.

Codage Serum No 7

Serum No 7 fra Codage hjelper deg med å lindre sensitiv hud og redusere rødheten i huden. Serumet inneholder beroligende, fuktighetsgivende og reparerende ingredienser, noe som gjør det bra mot rød, kløende, irritert og dehydrert hud.

Codage Serum No 8

Dette Codage-serumet er laget av en unik oljeformula, som bidrar rikelig med fuktighet, beskyttelse, fornyelse og anti-aldringsfordeler. Serumet brukes om natten, da det arbeider seg ned i huden. Det kan brukes av alle hudtyper, men er spesielt bra for kombinert og fet hud.

Codage Serum No 10

Serum No 10 er et øyeserum som bidrar til å redusere tegn på tretthet og aldring rundt øynene. Serumet inneholder blant annet alger og anti-age ingredienser, som også forhindrer rynker og fine linjer. Øyeserumet er derfor spesielt utviklet for deg fra 25+ alder.

Hudpleie for alle hudtyper

I tillegg til de mange serumene, finner du også en rekke grunnleggende produkter, som f.eks. deres Codage Micro Peeling Mask, Codage Moisturizing Mask, Codage Micellar Water og en rekke ansiktskremer. Cleansing-produktene, kremene og maskene er gode å bruke med serumet ditt for å skape en komplett hudpleierutine. Du kan kjøpe de mange, deilige hudpleieproduktene fra Codage direkte fra Med24.no!


Se det store utvalget av Codage på Med24.no - vi tilbyr rask og sikker levering og gratis rådgivning fra spesialister!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.