Cetaphil


Med Cetaphil får du skånsom og effektiv pleie spesielt designet for sensitiv hud. Forkjæl din følsomme hud med Cetaphil og merk forskjellen hver dag. Les mer om Cetaphil her!

18 Produkt(er)

Cetaphil - spesialisert for sensitiv hud

I 75 år har Cetaphil vært dedikert til å fremme hudvitenskap for å gi deg de beste hudpleieløsningene for sensitiv hud. Cetaphil spesialiserer spesifikt sine hudplejeprodukter til alle typer sensitiv hud.

Historien

Fra beskjedne røtter i Texas ble Cetaphil designet av en farmasøyt for å hjelpe pasienter med å effektivisere behandlingen av deres sensitive hud.

Cetaphil ble lansert i 1947 og lanserte sitt første produkt Cetaphil Cleansing Lotion, nå kjent som Cetaphil Gentle Skin Cleanser og leverer fortsatt de samme resultatene som alltid. Raskt anerkjent for sin effektive, men skånsomme virkning, begynte Cetaphils hudpleieprodukter for sensitiv hud å vokse, da merket fremmet kunnskapen om sensitiv hud.Driven av ønsket om å forbedre forholdene for sensitiv hud

I dag er Cetaphil enda mer dedikert til å levere banebrytende hudpleie for sensitiv hud, gjøre nøye forskning og jobbe tett sammen med hudleger for å bedre forstå folks behov og for å fremme dermatologisk pleie for alle.

Cetaphil har blitt betrodd i 75 år, og det gjennomføres kontinuerlig strenge kliniske tester for å opprettholde deres omdømme som det #1 anbefalte hudpleie merket, for sensitiv hud, av leger i USA og andre land rundt om i verden. I dag er Cetaphil tilgjengelig i over 70 land over hele verden, og tilbyr et bredt utvalg av daglige produkter for dine hudpleiebehov, fra rens til fuktighetskrem for sensitiv hud.Cetaphil - Start dagen din med riktig hudpleie

Følsom hud kan reagere på bestemte ingredienser eller omgivelser. Uavhengig av hudpleieproduktet du velger, er det viktig å etablere en stabil hudpleierutine for følsom hud som passer din hverdag. En velpleid hud vil få deg til å se frisk ut og føle deg vel.

Riktig hudpleie er ofte nøkkelen til en ren og strålende hud. Selv med et stort utvalg av hudpleieprodukter og behandlinger tilgjengelig, er det ikke vanskelig å opprettholde en daglig hudpleierutine for en sunnere hud. Cetaphil mener at kjernen i en effektiv hudpleierutine er:

  • En rens som er designet for din hudtype
  • En fuktighetsgivende dagkrem som nærer og beskytter huden din
  • Daglig solbeskyttelse
  • En nattkrem som bevarer hudens fuktighet gjennom natten
  • Pleie for det sensitive området rundt øynene
  • Husk også å ta vare på resten av kroppen


Daglig hudpleierutine med Cetaphil

  • Rens: Begynn morgenen din med å rense ansiktet ditt for å fjerne smuss og overflødig olje. Bruk Cetaphil Cleanser for en skånsom, men effektiv rensing. Masser produktet forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser og skyll deretter med lunkent vann.
  • Fukt: Påfør Cetaphil Facial Moisturizer på ansikt og hals. Denne fuktighetskremen er spesielt formulert for å gi dyp fuktighet uten å tette porene, noe som gjør den ideell for daglig bruk.
  • Solbeskyttelse: Selv om det ikke er en del av Cetaphil, er det viktig å påføre solkrem hver dag for å beskytte huden mot skadelige UV-stråler.
  • Natt: Før sengetid, gjenta rensingsprosessen med Cetaphil Cleanser for å fjerne sminke og dagens urenheter. Avslutt med Cetaphil Facial Moisturizer for å nære og reparere huden natten over.

Ved å følge denne rutinen daglig med Cetaphil-produkter, sikrer du at huden din forblir ren, fuktet og beskyttet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.