Slik bruker du NailFreak

1. Forberedelse av neglen

Forbered neglen ved å skyve forsiktig opp neglebåndet og fjerne død og overflødig hud – bruk en neglebåndsskyver. Vær forsiktig så du ikke skader eller punkterer huden og neglebåndene. Fil neglen i ønsket form - bruk NailFreak neglefil grit 100/180. Rengjør deretter neglen med aceton eller isopropylalkohol.

2. Base Coat/Builder Gel

Du kan enten velge å bruke base coat eller builder gel som base. Påfør et tynt lag med NailFreak Base Coat så nært neglebånd og kanter du kan, unngå kontakt med hud og neglebånd. Base Coat herdes i NailFreak UV/LED-negleampen i 60 sekunder.

Hvis du velger å bruke Builder Gel i stedet, påfør den på rene, naturlige negler. Det er ikke nødvendig å påføre Base Coat under. Builder Gel kan brukes alene eller under Gel Polish.

3. Gel Polish

Påfør et lag med NailFreak Gel Polish så nært neglebånd og kanter du kan, unngå kontakt med hud og neglebånd. NailFreak Gel Polish herdes i 60 sekunder i NailFreak UV/LED neglelampen. Gjenta prosedyren til ønsket resultat.

4. Top Coat

Afslut med NailFreak Top Coat så tæt mod neglebånd og kanter du kan komme, undgå kontakt med hud og neglebånd.
NailFreak Top Coat hærdes 60 sekunder i NailFreak UV/LED neglelampe.

5. Pleie av neglene

Hendene dine er ditt mest brukte verktøy og utsettes for litt av hvert hver dag, derfor er neglepleie et absolutt must når det kommer til vakre, sunne og velholdte negler.

For å holde neglebåndene ryddige og Gel Polish glitrende, anbefales det at du bruker NailFreak Nail Oil 2 ganger om dagen, på begge neglebåndene – både over og under neglen.

Fjerning av NailFreak/Soak-off

Bruk NailFreak buffer grit 100/180 for å polere overflaten på Gel Polish matte. Unngå å polere inn den naturlige neglen. Så vendes Gel Removal Foil Wrap i aceton og neglen pakkes inn og lukkes tett.

Etter ca. 10-15 minutter fjernes Gel Removal Foil Wrap og produktet skrapes forsiktig av med en neglebåndsskyver. Gjenta prosedyren til alt produktet er fjernet. Med lett hånd og den fine siden av NailFreak-bufferen, poleres de siste restene av produktet forsiktig av neglen. Vær forsiktig så du ikke file for mye inn i den naturlige neglen. Avslutt med NailFreak Nail Oil.

Viktig informasjon!

Brannfarlig. Følg alltid produktinstruksjonene.
Unngå direkte kontakt med huden. Stopp bruken umiddelbart hvis irritasjon eller rødhet oppstår.
Oppbevares kjølig og beskyttet mot sollys. Oppbevares utilgjengelig for barn.
NailFreak må alltid fjernes under bløtlegging. Ikke skrell av. Fil aldri i den naturlige neglen.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.