Bio-Oil® - verdens ledende arr- og strekkmerke produkt

Bio-Oil
6 Produkt(er)

Hva er Bio-Oil?

Bio-Oil er verdens ledende arr- og strekkmerke produkt

Bio-Oil er spesialisert hudpleieolje som har klinisk bevist effekt mot strekkmerker, arr og andre områder på huden hvor det har skjedd en endring, f.eks. pigmentering eller aldring. Det er spesielt i forhold til sin gode virkning på strekkmerker at Bio-Oil har blitt populært, men det er også effektivt mot aldrende og dehydrert hud. 

Bio-Oil har vunnet 135 hudpleiepriser og har blitt det best selgende arr- og strekkmerkeproduktet i 16 land siden det ble lansert. 

Bio-Oil er en blanding av planteekstrakter og vitaminer i en oljesuspensjon. Bio-Oil inneholder den banebrytende ingrediensen PureCellin Oil som endrer oljens generelle konsistens slik at den blir mindre tykk og ikke føles fet. Bio-Oil er en såkalt "tørr" olje, som ikke oljer huden. Dette gjør at planteekstraktene og vitaminene lettere absorberes. 

Bio-Oil har gjennomgått og bestått sikkerhetsreguleringen i EU om kosmetisk sikkerhet og er funnet sikker for bruk, også får gravide. Alle ingredienser har blitt vurdert for toksikologisk profil, kjemisk struktur, inklusjonsgrad og samlet daglig eksponeringsnivå. 


Hva er Bio-Oil godt for?

 Bio-Oil forbedrer utseendet til og kan hjelpe med å forebygge: 

  • Arr
  • Strekkmerker
  • Ujevn pigmentering
  • Aldrende hud
  • Dehydrert (tørr) hud

Bio-Oils effekt har blitt bevist gjennom gjenntatte kliniske forsøk


Arr - forbedrer utseendet

Arr er en del av kroppens sårhelingsprosess og oppstår fordi det produseres for mye kollagen i området med såret. Arr gjennomgår en rekke endringer mens de modnes, men er permanente. Bio-Oil hjelper med å forbedre utseende av arr, men kan ikke fjerne dem helt. 

Masser Bio-Oil i sirklulære bevegelser inn i arret to ganger daglig i minst 3 måneder. På nye arr skal Bio-Oil kun brukes når arret er helet helt og skal ikke brukes på skadet hud eller åpne sår. Resultatene vil variere fra person til person. 


Strekkmerker - forbedrer utseendet

Når kroppen utvider seg raskere enn huden oppstår det revner i huden. Disse danner arr når de heles, og kan ses på hudens overflate som strekkmerker. Sannsynligheten for å få strekkmerker varierer alt etter hudtype, alder, pigmentering, kost og hudens fuktighetsnivå. Spesielt gravide, bodybuildere, unge i perioder med rask vekst eller personer som går raskt opp i vekt, er blant de gruppene som er mest i fare for å få strekkmerker. 

Strekkmerker er permanente, og selv om Bio-Oil kan forbedre hvordan strekkmerkene fremstår, kan det ikke fjerne dem helt. 

Masser Bio-oil inn i huden i sirkulære bevegelser to ganger daglig i minst 3 måneder. Under graviditet skal den brukes fra andre trimester på områder som er utsatt for strekkmerker, slik som mage, bryst, hofter og lår. Resultatene vil variere fra person til person. 


Ujevn pigmentering - forbedrer utseendet

Ujevne hudnyanser og pigmentering oppstår når kroppens produksjon av melanin variere fra sted til sted. Dette kan være pga ytre årsaker som for eksempel overdreven soling, bruk av lysningsprodukter til huden eller innvortes årsaker som hormonelle endinger som graviditet, overgangsalder eller bruk av p-piller. Bio-oil hjelper med å forbedre utseendet av ujevn pigmentering. 

Påfør Bio-Oil på de berørte områdene to ganger daglig i minst 3 måneder. Bio-oil inneholder ikke solfaktor og kan ikke brukes som solbeskyttelse. Solfaktor skal først påføres når Bio-Oil er fullt absorbert i huden. Resultatene vil variere fra person til person. 


Aldrende hud - forbedrer hudens tone og struktur

Huden mister sin elastisitet når den eldes fordi kollagen- og elastinstøttesystemene i huden svekkes, og dermed skapes rynker og linjer i huden. Bio-Oil inneholder flere ingredienser som hjelper med å mykne huden slik at den blir glattere, mykere og mer smidig slik at utseendet av rynkene reduseres. Bio-Oil gir også fukt, noe som forbedrer hudens tone og tekstur samt utseendet av fine linjer og rynker. 

Bio-Oil påføres området to ganger daglig. Resultatene vil variere fra person til person. 


Dehydrert (tørr) hud - gjenoppretter barrierefunksjonen og bevarer fuktigheten

Hudens overflate har et usynlig oljelag som fungerer som en barriere som hindrer fuktigheten fra huden i å forsvinne. I visse klima, f.eks tørre klima, kaldt vær, air-konditioning, er dette lipidlaget ikke i stand til å løse oppgaven i tilstrekkelig grad og dermed trekkes for mye fukt ut av huden og den blir tørr, stram, dehydrert og kan få irritasjoner, kløe og lettere bli betent. Dalig bad eller dusj kan forverre tilstanden gjennom å fjerne deler av lipidlaget på grunn av såpens og vannets astringerende virkninger. Bio-Oil supplerer hudens naturlige oljelag og hjelper med å gjenopprette dens barrierefunksjon slik at den bedre bevarer fuktigheten. 

Bio-Oil bør brukes 2 ganger daglig. Resultatet vil variere fra person til person. 

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.