BIBS Couture

12 Produkt(er)

BIBS Couture smokk

BIBS Couture er en anatomisk smokk designet med et bredt skjold formet som en sommerfugl. Den anatomiske sutten er buet på toppen slik at den får en naturlig passform i babyens gane. Smokkens sutt har også en vinklet tupp slik at babyen enkelt kan legge tungen. Couture-smokken har et skjold med store hull, som reduserer risikoen for at spytt og sikling samler seg og forårsaker utslett rundt munnen.

Deres BIBS Couture-smokk kommer i to forskjellige størrelser, hvor både skjoldet og sutten følger hverandre. BIBS Couture størrelse 1 er utviklet spesielt for nyfødte fra 0+ måneder, mens BIBS Couture størrelse 2 passer for babyer fra 6+ måneder. BIBS Couture-smokken kommer også i det lysende nattdesignet. BIBS Couture Glow-smokken lyser i mørket, slik at både babyen og foreldrene enkelt kan finne smokken – også om natten! Nattlampen lyser i minimum 8 timer fra effekten er aktivert. Den lysende effekten aktiveres enkelt ved å holde smokken opp mot en lampe i 5 sekunder.

BIBS Couture Latex vs. BIBS Couture Silicone

Begge størrelser Couture smokker kommer med både en naturgummi- og silikonsutt. BIBS Couture Latex-smokken er laget av naturgummilateks, som er et naturmateriale som kommer fra gummitrær. Lateksen produseres av den klebrige væsken fra Hevea-treet, hvorfra væsken råtner inn i den brune/gulaktige gummien som vi kjenner fra smokkene. Naturgummi er et supermykt, elastisk og slitesterkt materiale som ligner veldig på mors brystvorte. Naturgummi har en naturlig aldringsprosess og påvirkes av bl.a. av UV-lys, luft, spytt og varme. Det elastiske materialet gjør at smokkens sutt kan endre form og størrelse på grunn av det sterke vakuumet som oppstår når babyen suger. Derfor kan også smokkens sutt  i noen tilfeller utvikle seg dersom du ikke bytter den ut i tide.

BIBS Couture Silicone er i stedet laget med en silikonsutt. Silikonet er industrielt produsert og er både allergivennlig, luktfritt og smakløst. Smokkene er laget av medisinsk silikon, som er fritt for BPA, PVC og ftalater. Den glatte og gjennomsiktige silikonen er ikke på langt nær så myk som naturgummi, og beholder derfor formen bedre og eldes ikke på samme måte.

Det er ikke sånn at ett materiale er bedre det andre. Begge er gode på hver sin måte og har ulike egenskaper. Noen babyer foretrekker enten gummi eller silikon, mens andre ikke har noen preferanse. Det er derfor viktig at du prøver å finne den smokken som babyen liker best. Til nettopp dette formålet kan du prøve BIBS Try-It Collection, som kommer med fire forskjellige smokker fra BIBS med både lateks- og silikonnipler.


Kjøp de mange forskjellige smokkene fra BIBS hos Med24.no og finn akkurat den smokken som passer ditt barn best! Vi tilbyr rask levering og fri frakt fra 499 kr.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.