BIBS Boheme

14 Produkt(er)

BIBS Boheme smokker

BIBS Boheme-smokken er inspirert av den moderne bohemstilen, som gir smokken et floralt og romantisk utseende. Disse BIBS Boheme-smokkene er laget med en rund sutt, som er designet for å ligne morens myke brystvorte. Smokkens sutt fremmer dermed samme tungeplassering og sugeteknikk som under amming. Den runde formen gjør at babyens tunge kan rulle rundt sutten på samme måte som når den ammer. Boheme BIBS-smokkene deres er laget med et rundt lett skjold, som vender bort fra huden, så det er kun minimal kontakt med babyens nese og munn. På denne måten minimeres sjansene for opphopning av spytt og sikkel, som kan gi utslett og såre flekker på huden. Det blomstrede skjoldet til smokken er laget av 100 % matsikkert materiale.

BIBS Boheme-smokken deres er laget med den populære, runde sutten, som er utstyrt med en ventil som slipper ut luft når babyen trykker ned på den. Det betyr at smokkens sutt blir flat og formes naturlig i henhold til babyens munnhule. Boheme-smokkens sutt er laget av 100 % naturgummi, som er et naturmateriale.
 
Den romantiske Boheme-smokken kommer også i det smarte og lysende Glow-designet. BIBS Boheme Night-smokken er spesielt god om natten, da den lyser opp i mørket. På den måten kan både du og babyen enkelt finne smokken, og du slipper å lete etter smokken midt på natten.

Størrelsesguide til BIBS-smokkene

BIBS Boheme-smokken kommer i to forskjellige størrelser. Deres BIBS Boheme størrelse 1 er den minste av størrelsene og er spesielt egnet for babyer fra 0+ måneder, mens BIBS Boheme smokk størrelse 2 er ideelle for babyer fra 6+ måneder. Størrelse 1 har kortere sutt og går derfor ikke like langt inn i munnen. Mange nyfødte synes det er ubehagelig hvis smokken går for langt inn i munnen. Derfor vil de ofte like en mindre sutt bedre. Alders- og størrelsesspesifikasjonene er kun veiledende, så du bør alltid vurdere hva babyen din foretrekker. Husk at alle størrelser kan brukes til nyfødte.


Se det store utvalget av de populære BIBS Boheme-smokkene på Med24.no. Kjøp i dag med rask levering og få gratis frakt fra 499 kr.


Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.