Bee's Wrap

6 Produkt(er)

Praktisk matinnpakning framstilt av økologisk bomull og bivoks

Bruk Bee`s Wrap og vær med til å minske forbruket av aluminiumsfolie og film. Bee´s Wrap er bionedbrytbar og du får et produkt som bidrar til et sunnere miljø for maten.

Du kan bruke matinnpakningspapiret til alt fra grønnsaker til ost og brød.  

Bee`s Wrap er et supert miljøvennlig alternativ som erstatter aluminiumsfolie og plastesker. Det er laget av GOTS sertifisert økologisk bomull, bivoks, jojobaolje og harpiks. Denne kombinasjonen av ingredienser gir deg en matinnpakningswrap som kan brukes om og om igjen opp til 1 helt år.

Hvordan bruker jeg Bee`s Wrap?

Bruk varmen fra dine hender til å folde Bee´s wrap omkring ditt brød, over en skål eller omkring en sandwich. Det er raskt å folde og kjøler av med det samme så den holder sin form. Se videoen nedenfor og se noen av de bruksmuligheter som er for Bee`s Wrap.

Hvordan tar jeg vare på min Bee´s Wrap?

Vask wrappen i kjølig vann med en mild oppvasksåpe. Unngå varme, herunder varmt vann eller mikroovn og gni ikke mye på produktet. La Bee´s Wrap lufttørke og pakk den først sammen når den er helt tørr.
Bivoks og jojobaoljen har antibakterielle egenskaper som hjelper maten med å holde seg frisk, og det er også derfor du kan bruke Bee`s Wrap igjen og igjen.

Når du åpner din pakke med Bee`s Wrap vil du kunne lukte bivoksen. Dette vil forsvinne etter de første par ganger wrappen blir brukt og vasket.

Hvilken størrelse Bee`s Wrap skal jeg bruke?

Vi har forskjellige størrelser af Bee`s Wrap hos Med24.no.
Hvis du er helt ny bruker, anbefaler vi at du evt kjøper en pakke med forskjellige størrelser, og hvis du heller vil prøve et enkelt stykke først så, ta en medium eller en large. Vår erfaring er at det er de to størrelser som brukes mest.

Small 17,5 x 20 cm
Passer blant annet til en halv sitron, enden av en agurk, en halv løk (lukten blir ikke tilbakeholdt av bee`s wrap), en halv avocado, små gulrøtter eller andre ting i "snackstørrelser".

Medium 25 x 27,5 cm
Passer blant annet til en mellom størrelse skål, halv sandwich, ost eller over en halv honningmelon.

Large 33 x 35 cm
Passer blant annet over en stor skål, en paiform, en større sandwich eller en vannmelon.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.