Australian Gold

Solpleie av høyeste kvalitet med inspirasjon fra den australske naturen.

Når det gjelder soling, er en god solkrem avgjørende for å holde huden din vakker og sunn så lenge som mulig, beskyttet mot solens skadelige UV-stråler. Australian Gold er kjent for sine solpleieprodukter av høy kvalitet for alle behov, som alle er inspirert av den australske naturen for å ta vare på huden din og bidra til en sunn og naturlig australsk brunfarge!

36 Produkt(er)

Australsk Gold - beskytt huden din med et verdensledende solpleiemerke

Til tross for navnet er Australian Gold ikke australsk, men et amerikansk merke som ble grunnlagt i 1985. Merket ble grunnlagt av en mann ved navn Trevor Gray, som ble inspirert av sine australske røtter til å skape produkter som kombinerte effektiv hudpleie med solbeskyttelse av høyeste kvalitet. Med den australske surfe- og strandkulturen i tankene utnyttet han den lokale naturens gaver til å skape et bredt spekter av fantastiske produkter som kunne beskytte mot selv den tøffe australske solen. Siden den gang har Australian Gold blitt verdenskjent og er et av de største varemerkene innen solpleie internasjonalt.

Innovative formler med potente og naturlige lokale ingredienser

Australian Gold er opptatt av å skape produkter som ikke bare gir deg høy og bredspektret solbeskyttelse, men som også pleier og nærer huden din. For å ta best mulig vare på huden din er Australian Golds produkter sammensatt av nøye utvalgte ingredienser hentet direkte fra Australias natur. De fantastiske egenskapene til disse ingrediensene har vært kjent i tusenvis av år og utnyttes på best mulig måte for å gjøre produktene unike og effektive.

Serien inneholder blant annet følgende ingredienser:

- Persimmon : En lokal australsk frukt som er utrolig rik på C-vitamin og antioksidanter og gir naturlig beskyttelse av huden.
- Tea Tree Oil: En spesiell olje fra Queensland som har vært mye brukt av Australias urbefolkning. Virker antiseptisk og betennelsesdempende på huden og har en beroligende effekt.
- Eukalyptus: Eukalyptusolje er også betennelsesdempende, rensende og pleiende for huden.
- Rødalger: Spesielt næringsrike alger for en forbedret og mer elastisk hud.
- Aloe Vera: Vidunderingrediensen som kjøler og fukter og virker beroligende på huden.

Alle produktene er generelt rike på pleiende og nærende ingredienser som naturlig tilfører huden beskyttende antioksidanter samt gunstige vitaminer og mineraler.


Bredt utvalg av solkremer, kremer, sololjer og selvbrunere for alle behov for optimal solbeskyttelse.

Uansett hudtype, soleksponering og behov har Australian Gold et produkt for deg.

De originale solkremene, lotionene og sprayene er tilgjengelige fra faktor 6 og helt opp til faktor 50, slik at du kan finne den solkremen som passer best for deg. Du kan også få en sololje som gir en naturlig og langvarig farge. Alle produktene er utviklet med tanke på din komfort, og formlene er verken fete eller klissete, men trekker raskt inn i huden. Alle solkremene er spesielt vannbestandige for å maksimere beskyttelsen. I tillegg er størstedelen av serien tilsatt merkets karakteristiske CocoaDreams-duft, som gir deg en fantastisk duft. I Australian Golds miniserie finner du spesialtilpassede produkter som passer når en vanlig solkrem ikke er helt nok - utforsk serien her.

Botanical - naturlig og bærekraftig solpleie for alle hudtyper

Botanical-serien er det ypperste innen solpleie og kombinerer de beste naturlige ingrediensene i miljøvennlige formler som også inneholder bærekraftig og 100 % resirkulerbar plast. Produktene gir bredspektret fysisk solbeskyttelse ved hjelp av mineraler som reflekterer solens UVA- og UVB-stråler bort fra huden. Produktene finnes i både spray- og lotionutgaver, samt en vegansk farget dagkrem for ansiktet, som er en absolutt bestselger. Den perfekte serien for deg som er opptatt av hud og natur.

Fordeler med Botanical-serien:

  • Sertifisert som grusomhetsfri og revvennlig
  • Hyperallergifremkallende og dermatologisk testet
  • Fri for parabener, sulfater og syntetisk farge
  • Formulert enten uten eller med økologisk alkohol
  • Rik på vitaminer, mineraler og aminosyrer

Sunless - en miniserie med effektive selvbrunere for en gyllen brunfarge uten sol.

Når solen ikke lenger skinner, men du savner sommerbrunheten, er denne miniserien din redning. De tre deilige produktene gjør det enkelt for deg å få en dyp, gyllen brunfarge uansett årstid. Velg den selvbruneren som passer for deg, og opplev enten en umiddelbar farge eller en farge som gradvis bygger seg opp. Produktene er formulert med naturlige fargeaktiver og bronzere og gir deg farge uten solens skadelige stråler.

Active Chill - allsidig beskyttelse for deg med en aktiv livsstil

Active Chill består av en lotion og to sprayer som passer spesielt godt for deg som liker å være aktiv utendørs. Produktene har multifunksjonelle egenskaper for optimal beskyttelse, inkludert høy bredspektret UV-beskyttelse og en kjølende effekt som aktiveres når du svetter. I tillegg inneholder de rikelig med antioksidanter som beskytter naturlig mot frie radikaler, UV-lys og andre ytre forurensninger. Formelen er ekstra lett og spesielt vannavstøtende, slik at du alltid er beskyttet.

Fordeler med Active Chill-serien:

  • Sertifisert Cruelty Free og vegansk
  • Fri for parabener og gluten
  • Fri for sulfater og syntetiske fargestoffer
  • Luktnøytraliserende og avkjølende

Utforsk det store utvalget av australsk Gold her på Med24 - alltid billige priser og rask levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.