Always

Les mer om Always

6 Produkt(er)

Historien om Always

Always historie kan spores helt tilbake til 1983, da det første bindet ble utviklet. Siden den gang har millioner av kvinner over hele verden brukt deres mange hygieneprodukter. I tillegg til å utvikle bind for nesten halvparten av verdens befolkning, har Always siden 2014 hatt som et mål å hjelpe kvinner og jenter med å opprettholde selvtillit gjennom puberteten og livet. Mange kvinner er tynget av de samfunnsmessige restriksjonene som står i veien for kvinners rettigheter. Always bruker hashtaggen #LikeAGirl på sin kampanj som har som mål å kjempe for at  kvinners mentale og fysiske helse ivaretas over hele verden.

Studier viser at 72 % av jenter føler at de lever i et samfunn som begrenser dem. Studier viser også at 7 av 10 jenter føler at de ikke hører hjemme i idretten, noe som gjør at nesten 1 av 2 jenter slutter med idretten i puberteten.

Det er derfor viktig at jenter oppmuntres til å kjempe mot de mange begrensningene de møter i samfunnet for at man på sikt kan få et mer inkluderende samfunn.

Always bind - ingredienser og sikkerhet

Når Always utvikler sine Always bind, legges det stor vekt på sikkerhet rundt ingredienser og materialer. Bind fra Always er designet for å gi deg både komfort og beskyttelse under menstruasjonen. Hensikten med en menstruasjonsbind er selvfølgelig først og fremst å absorbere menstruasjonsvæske, men Always legger også stor vekt på at bindene skal være behagelige å ha på. Always bind er laget av spesielt utvalgte materialer for å gi deg opptil 100% lekkasjefri komfort gjennom hele menstruasjonen.

Hvilket Always bind skal jeg velge?

Ingen kvinner er like, så hvorfor skulle bindene deres være det? Always har utviklet et stort utvalg av ulike bind slik at alle kan finne et bind som passer akkurat for dem.

Always Ultra

Always Ultra-bind er et superabsorberende bind med et Instant Dry-system som absorberer væske på sekunder og holder den borte fra huden. Always Ultra-bind er skånsomme mot huden og er laget med en luktnøytraliserende teknologi som beskytter deg mot luktplager.
 
Hos Med24.no kan du kjøpe både Always bind night og Always bind normal, slik at du kan føle deg beskyttet både dag og natt.

Always Classic

Med Always Classic bruker du et vanlig sanitetsbind til daglig bruk. Deres Classic-bind er gode å bruke om dagen eller om natten på slutten av menstruasjonen når du kanskje ikke blør så mye. Det finnes både Always bind med og uten vinger. Hva som er best for deg avhenger av hva du foretrekker og hvor mye du blør. Bindene med vinger har fordelen av å beskytte deg mer mot lekkasje til sidene, da bindet brettes rundt trusekanten.

Always Maxi

Always har også utviklet sine Always Maxi bind, som er ekstra tykke. De er spesielt gode å bruke hvis du har en veldig kraftig menstruasjon. Det er også i denne serien vi finner de populære Always night-bindene, som gir sikker beskyttelse mot lekkasje om natten. Deres Always night-bind fra Maxi-serien gir deg maksimal beskyttelse når du sover, så du slipper å bekymre deg for å blø gjennom.


Hos Med24.no kan du kjøpe flere av de populære bindene fra Always. Velg det bindet som passer dine behov best! Kjøp trygt og billig med rask levering!

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.