Allévo

14 Produkt(er)

Gå ned i vekt med Allévo

Å gå ned i vekt kan være en utfordring for mange. Det finnes mange ulike dietter og anbefalinger, og det er fort gjort å gå seg vill i jakten på det som vil fungere. Enten du trenger å gå ned i vekt, eller bare ønsker en sunnere og lettere livsstil, har Allévo produkter som kan hjelpe deg. Med et kontrollert energiinntak, og podukter som sikrer deg alt du trenger av næringsstoffer, vil du kunne gå ned i vekt, uten at det går på bekostning av det kroppen trenger.

Kickstart vektreisen

Ønsker du en metode som gir deg raske resultater, kan produktene fra Allévo være en god start. Ved å spise 5 Allévo-produkter om dagen, altså som erstatning for alle måltidene dine, vil du ha full kontroll på inntaket ditt. Energiinnholdet vil være svært lavt, men du vil samtidig få i deg alt du trenger av viktige næringsstoffer. Slik får du en trygg og meget effekitv vektnedgang.
Fem porsjoner Allévo-måltider utgjør tilsammen 750 kcal, mens et vanlig energiinntak pleier å ligge rundt 2000-2500 kcal. Du kan stå på dette kostholdet i opp til 8 uker uten å råd fra helsepersonell, men du velger selv om du vil avslutte tidligere. Spre måltidene dine jevnt utover dagen, og pass på å få i deg alle 5 porsjonene.

Jevn vektnedgang

Ønsker du effektiv vektnedgang, men samtidig beholde noe av ditt vanlige kosthold, kan du velge å spise 4 Allevo-produkter om dagen, samt ett normalt måltid. Du velger selv hvilket måltid du ønsker å beholde. For eksempel kan du spise Allévo-produkter til frokost, lunsj, mellommåltid og kvelds, men beholde din vanlige middag med familien. Pass på å holde middagen sunn, slik at du får en mest mulig effektiv vektnedgang.

Hold vekten

Å gå ned i vekt kan være utfordrende, men å holde vekten er like mye en kunst! Normalt skal du selvfølgelig tilbake til et normalt, sunt kosthold. Men ønsker du å beholde litt av kontrollen du hadde da du bare spise Allévo-måltider, kan du erstatte ett av dem. Eller du kan ha en Allévo-dag i uken hvis du vet at du kommer til å kose deg litt ekstra i helgen. Bruk Allévo slik det passer deg og din livsstil, for å holde din nye vekt og din sunne og lettere livsstil.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.