AdTab

AdTab er en innovativ tyggetablett for hunder og katter som bekjemper flått og lopper. Tyggetablettene inneholder virkestoffet lotilaner, som gir umiddelbar og vedvarende beskyttelse i opptil en måned. Les mer her

7 Produkt(er)

Beskytt din beste venn mot flått og lopper

AdTab introduserer en banebrytende måte å beskytte hunder og katter mot flått og lopper. AdTab gir en måned varig beskyttelse med kun én dose og forebygger spredning til omgivelsene. 

Hva er AdTab?

AdTab er tyggetabletter for hunder og katter som tilbyr øyeblikkelig og langvarig beskyttelse mot flått og lopper i opptil en måned. Virkestoffet er lotilaner, som målrettet angriper parasittenes nervesystem og raskt dreper flått og lopper. For at flått og lopper skal bli påvirket av legemidlet, er de nødt til å feste seg til verten og ta til seg næring. Dette sikrer beskyttelse da de blir eksponert for virkestoffet. 


Avansert vitenskap i en smakfull bit

Adtabs hemmelighet? Lotilaner - et aktivt stoff som målrettet angriper flått og loppers nervesystem uten å påvirke kjæledyret ditt. AdTab er velsmakende tyggetabletter og ansees som en smakfull godbit hos de fleste hunder og katter. 

Enkel og praktisk beskyttelse

  • Hunder: Uavhengig av hundens størrelse, har AdTab en løsning som passer. Tyggetablettene er utviklet for å gi varig beskyttelse mot flått og lopper.
  • Katter: Katter er kjent for deres uavhengighet, men med AdTab er det enkelt å sørge for at de også er beskyttet mot flått og lopper. Den kattevennlige formelen sikrer at katten din forblir fri for flått og lopper med minimal innsats.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helthjem, Posten eller PostNord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.