XL-S Medical

XLS Medical - En viktig del av en slankekur

Sisyfos er historien om en konge fra den greske mytologien. Sisyfos ble dømt til at for alltid trille en kjempestein opp en bakke. Hver gang han kom til toppen, trillet stenen ned igjen slik at Sisyfos måtte starte på nytt igjen.

En slankekur kan føles ut som et sisyfosarbeide. Masse slitsomt arbeide som i lengden kan komme til å føles forgjeves.

Når det kommer til slankekurer er derfor en god tommelfingerregel å unngå de hurtige løsningene, samt kurer som er for vanskelige eller kompliserte. Et vekttab behøver ikke være så komplisert. Grunnleggende handler det om sunn kost, god søvn og aktivitet.

Her kan XL-S Medical udgøre en vigtig brikke, både i en slankekur og i opprettholdelsen av et vekttap. XL-S Medical er et pulver som fungerer som appetitminsker samtidig som det inneholder fiberkomplekset litramine, som er et patentert stoff basert på vegetabilske fibre og beriket med de fettløselige vitaminene A, D og E.

Pulveret binder seg til fettet i maten og danner på den måten et fett/fiberkomples som forhinder at opp til 28% av kostens fettinhold blir tatt opp av kroppen. Samtidig sørger pulveret for at du opptar kostens vitaminer, slik at du ikke går glipp av næringen.

Det er dog viktig å huske at XL-S Medical ikke er et mirakelpulver. Den optimale effekten oppnås kun i kombinasjon med sunn kost og fysisk aktivitet.

Hvis du har prøvd et av XL-S Medicals produkter vil vi gjerne lese en anmeldelse fra deg av produktet.

Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. +47 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.