Kundeservice
0 varer
Kurv
Worlds Best Femidom - 3 stk
Worlds Best Femidom - 3 stk

Worlds Best Femidom - 3 stk

128,00 NOK
-5%
135,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Worlds Best Femidom - 3 stk


Femidom er et luktfritt engangs hyslter som er spesielt utviklet til beskyttelse ved å dekke innsiden av skjeden.

Femidom er allerede krembehandlet og opptar umiddelbar varme fra kroppen din. Den er myk og behagelig å bruke, og gir deg den følsomhet du vil ha når du har samleie.

Det er en indre ring inne i hysltere, som hjelper deg å plassere femidom like raskt og enkelt som ved en tampong. Når du plasserer femidom vil den ytre ringen, som er den åpne enden, forbli utenfor skjeden din. Under samleie, vil den ytre ringen alltid være på utsiden av vagina, men den vil bli presset flat mot kjønnsleppene, så verken du eller partneren din vil merke det.

Hvis den blir brukt riktig hver gang du har samleie, er femidom svært effektiv. Studier har vist at femidom har en effektiv barriere mot sæd og seksuelt overførbare sykdommer inkludert HIV (AIDS-virus), og det er viktig å vite dette. Men bredere medisinsk erfaring av produktet viste at total sikkerhet under alle forhold kan aldri være fullt ut sikret.
Fordi bruken av femidom ikke forutsetter at partnerens penis er stiv, kan du plassere den til enhver tid, men alltid før din partner fører penis inn i skjeden din.

Detaljerte instruksjoner før i alle pakkene.

Varenummer: 12173

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832