Kundeservice
0 varer
Kurv
Vitamin krem, 50ml krukke - Beauté Pacifique
Vitamin krem, 50ml krukke - Beauté Pacifique

Vitamin krem, 50ml krukke - Beauté Pacifique

446,00 NOK
-10%
495,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 2-5 dager
Se fraktpriser her!
(3)
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

CRÈME MÉTAMORPHIQUE - Gjennomtestet anti-age A-vitamin krem fra Beauté Pacifique i 50 ml. flott krukke.

Den patenterende vitamin A krem fra Beaute Pacifique er et uunnværlig daglig hjelpemiddel for alle over tjuefem år som ønsker å redusere og forebygge aldringstegn. Ved å tilføre huden to typer vitamin A er forsterker og fornyer du hudens kollagenstruktur. Brukes  gjerne som en nattkrem og påføres direkte på renset hud i ansikt og hals. Absorberes på et øyeblikk. Brukes annenhver dag den første uken eller så huden kan bli vant til Vitamin A. 

Hovedingredienser i Beauté Pacifique vitamin A krem: 
Glycerin er et av de mest brukte fuktighetsgivende ingredienser. Det fremmer også smøring og mykgjøring av huden. Glyserin kan brukes uten problemer for selv de mest sensitive hudtyper

Squalane er en naturlig forekommende olje i huden, og er en viktig del av lipidsystemet. Huden inneholder allerede squalan, men med alderen synker nivået. Solskadene og aldrende hud absorberer derfor squalan godt og dens penetrasjonsevne er veldig stor. Mikroskopiske dråper av squalan kan virke som en bærer for vitamin A og andre oljeoppløselige aktive ingredienser. Mangel på squalan fører til for tidlig aldring som tørrhet og mangel på elastisitet. Tørr og alderen hud som hender, albuer, hæler, osv. blir utrolig myke når squalan er brukt på riktig måte. 

Lanolin (renset) spiller en viktig rolle i å opprettholde balansen av fuktighet og gir eksepsjonell mykhet, spesielt når den brukes i forbindelse med squalan. Tidligere problemer med allergi mot Lanolin er redusert til nesten null gjennom rensing. 

Retinyl Palmitat er en kilde til vitamin A, som har vi formulert for å være svært aktiv - både under oppbevaring og når den påføres på huden. Innkapslet i nanometerstore dråper av squalan kan Vitamin A kan arbeide gjennom huden i tilstrekkelige mengder for å stimulere hudens egne celler til å gjenopprette tapte kollagenfiber struktur. Dette reduserer rynker og synlige linjer og hudens struktur over hele huden forynget. I vårt patent kombinasjon av squalan, som virker som en effektiv transportør gjennom huden, vitamin A har et unikt antialdringseffekt.

Retinyl Acetat:  Se under Retinyl Palmitat - som har den samme effekt på huden.

Tokoferol er en kilde til vitamin E, som virker som en naturlig fuktighetskrem, som også er i stand til å redusere synlige linjer og rynker. 

Tokoferol Acetat er en kilde til vitamin E som spiller en viktig rolle i å beskytte både huden og kremen mot frie radikaler. 


Varenummer: 913

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Skrevet av Stine - 15-11-2013 
Meget lækker creme, som gør en forskel. Klar favorit hos mig og jeg har virkelig prøvet mange forskellige cremer i årenes løb.
Skrevet av helen stuer - 10-03-2011 
Er tilfreds med cremen den trænger meget hurtig ind i huden, det eneste syntes at den har en kedelig lugt.
Skrevet av Tania Marika Hansen - 25-02-2011 
Lækker natcreme, som er rigtig god, og ikke kun til prisen, men som også tåler sammenligning med dyrere produkter af samme type. Den er lidt fed, men tørrer hurtigt ind i huden, og er super at bruge som natcreme.
Se nettside
Med24.no – PB19 – 4855 Froland – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832
Vinn et gavekort til Med24.no500,00 NOK
Abonner på vårt nyhetsbrev og delta i konkurransen om et gavekort på 500,00 NOK
Takk for din påmelding!
Vinneren blir kontaktet direkte og blir
offentliggjort i nyhetsbrevet hver måned