Kundeservice
0 varer
Kurv
Vichy Thermal Spa Water Kildevannspray -hvit flaske med avrundet blått lokk, blå og sort logo og tekst
Vichy Thermal Spa Water Kildevannspray -hvit flaske med avrundet blått lokk, blå og sort logo og tekst

Vichy Thermal Spa Water Kildevannspray - 150 ml

95,00 NOK
-17%
115,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Innhold
Anmeldelser

Vichy Thermal Spa Water Kildevannspray er en naturlig og forfriskende spray som virker beroligende og fuktighetsgivende.

Vichy Thermal Spa Water Kildevannspray er en spray med 100% rent kildevann fra Vichy. Den er rik på sjeldne mineraler som virker styrkende og beroligende på huden. Bruk den til å friske opp eller berolige huden. Den har også en fuktighetsgivende effekt, og reduserer derfor forekomsten av tørr hud.

Egnet for alle hudtyper - også sensitiv.

Historien bak kildevannet:
Skapt av naturen og er umulig for vitenskapen å kopiere. Født av regnet og vannet siver langsomt inn i hjertet av Auvergnes krystalliske vulkaner. Når det kommer i kontakt med de flere tusen år gamle klippene blir kildevannet beriket med flere gode mineraler som f.eks. jern, kalium, kalsium, mangan og silisium.
Det termalske kildevannet fra Vichy er anerkjent for sine enestående, beroligende, styrkende og fornyende egenskaper. Disse egenskapene er bevist via 34 tester på over 600 mennesker med forskjellige hudtyper, også for meget sensitiv hud, under dermatologisk kontroll.

Bruk:
Brukes mellom rensepleie og ansiktspleie. Spray kildevannet på, og la det virke et øyeblikk. Dyppes forsiktig inn i huden med en tørr serviett. Det kan også brukes til å fiksere sminken eller friske opp huden i løpet av dagen. 


Innhold: 150 ml


Varenummer: 26395
uten parfyme

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

InnholdTilbake til toppen

100% rent termalsk kildevann.

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832