Vichy Dercos Nutrients

Vichy Dercos Nutrients

Vichy Dercos Nutrients serien er til deg som vil ha produkter inspirert av naturen, uten å gå på kompromis med velvære eller kvalitet. I tillegg er alle flaskene laget av 100% gjenbruksplast og tubene er laget av 50% gjenbruksplast.  

På denne siden finner du en oversikt over de ulike produktgruppene under Vichy Dercos Nutrients. Serien inneholder både sjampo, balsam og hårkur, og kan med sikkerhet finne et hårprodukt som hjelper mot nettop de problemstilligene du eventuelt har med ditt hår og hodebunn. 

Vichy Dercos Nutrients er også for deg som ikke har problemer, men vil bruke kvalitetsprodukter av naturlig opprinnelse. Alle produktene fra Vichy Dercos Nutrients er baseret på naturlige ingredienser, såsom betakaroten, C- og E vitamin, aloe vera og acai ekstrakt.


Vichy Dercos Nutrients Vitamin:

Vichy Dercos Nutrients Vitamin

Vichy Dercos Nutrients Vitamin er en serie til deg som opplever at håret er livløst, trist og mangler glans. Serien inneholder pleiende ingredienser som betakaroten, C- og E-vitamin, aloe vera og acai ekstrakt. Disse ingrediensene virker som antioksidanter og gir håret mere glød og liv.

Vichy Dercos Nutrients Vitamin er spesielt egnet for deg som bor i storbyen, eller er utsatt for forurensning, hardt vann og UV stråler - alle faktorer som kan ha negativ innflytelse på hårets kvalitet.


Vichy Dercos Nutrients Detox:

Vichy Dercos Nutrients Detox

Vichy Dercos Nutrients Detox inneholder blant annet kaolinleire og spirulinaekstrakt som effektivt absorberer talg fra hår og hodebunn og gir en øyeblikkelig følelse av friskhet. Hårproduktene fra detox serien kan brukes av alle hårtyper, men er spesielt ideell til deg som er plaget med fett hår og hodebunn. 

Vichy Dercos Nutrients Detox frisker opp håret og hodebunnen din øyeblikkelig og har en frisk duft av blant annet mentol, teblader, alpeviol og sedertre. 


Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein:

Vichy Dercos Nutrients Nutri

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein er tildeg med tørt og skadet hår, for eksempel etter varmepåvirkning med hårtørrer, glattejern, UV stråler eller kjemiske behandlinger. Produktene kan brukes av alle, men er spesielt for deg med skadet hår som vil oppleve en god virkning av produktene. 

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein gir øyeblikkelig pleie og næring til håret og hodebunnen din og bringer hår og hodebunn i balanse samt gir en følelse av velvære. 

Fri frakt fra 699 kr

Med Helt Hjem eller Postnord

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (10-14 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mere på alle dine sunne innkjøp!

Meld deg til nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips til en sunnere livsstil.