Våre sunne valg

Våre sunne valg hos Med24

Hos Med24 har vi mange forskjellige personligheter og hver vår tilgang til sunnhet. Her finner du et utvalg av våre favorittprodukter som vi hver i sær finner sunne for oss i vår hverdag.


Pia, farmasøyt og kontaktlinsebruker med sensitiv hud

Jeg har sensitiv hud med tendens til atopisk eksem. Huden omkring mine øyne er ingen unntakelse. Da jeg samtidig bruker kontaktlinser gir det meg noen utfordringer i forhold til makeup. Volume-mascararen fra La Roche-Posay er blitt min redning! Den sjenerer hverken min hud eller mine kontaktlinser og er allikevel den aller beste mascaraen jeg har prøvd. Den gir masser av volum, holder hele dagen, men er samtidig virkelig enkel å rense av.


Nina, materialist og hudpleie entusiast

I jungelen av hudpleieprodukter har jeg funnet en av mine absolutte farvoritter som hjelper meg med å vedlikeholde en sunn og velfungerende hud. Dermalogica Prisma Protect med faktor 30 er en multitasking fuktkrem som arbeider med hudens defensive dagtilstand ved å gi en bredspektret beskyttelse med solfaktor 30. Kremen øker hudens naturlige glød og gir langvarig fukt. Perfekt til deg som ønsker hudpleie med flotte resultater. 


Andrea, sportsutøver med tendens til tørr hud

Min fotballsesong er sånn smått i gang etter en lang vinter, og det medfører jevnlig små overbelastninger. Derfor forebygger jeg med 2 tabletter Natur-Drogeriet Boswellia daglig. De er enkle å svelge da de er små og runde. De etterlater  heller ingen bismak.


Christina, SEO koordinator og mor

Mine sunne valg lander på Kids Zoo multivitamin og Lille Kanin SOS Balm. Kids Zoo multivitamin er en super enkel måte å få sitt barn til å spise sine multivitaminer. De ligner vingummier og smaker også heretter. Lille Kanin SOS Balm er perfekt til frostkinner, små rifter, eksem og lignende. Det er det perfekte produkt til hverdagens små skavanker med et barn.


Rikke, fitnessinstruktør og kostveileder

Et av mine sunne og bevisste valg, er at jeg hver dag inntar 1-2 spsk chiafrø. Det gjør jeg fordi chiafrø inneholder en masse vitaminer og mineraler blant annet en del Omega-3. Jeg bruker dem blant annet i min morgengrøt, chiagrøt, greenie eller lign. Chiafrø kan spire liksom man spirer karse og det smaker riktig godt i salater eller som topping på rugbrød og på den måten kan chiafrø brukes til mange måltider.


Allan, aktiv og energisk

I en aktiv hverdag kan jeg godt like å få en god start på dagen med et oppkvikkende energi boost. Derfor drikker jeg et glass vann hver morgen med Puori C3 vitamin. En brusetablett som lett oppløses i vann og som jeg synes smaker fantastisk.


Astrid, farmasøyt og mor til 3

Som mor til 3 barn, må Olivy Baby Care til bleieskift absolutt være mitt sunne valg - ikke bare for meg, men også for mine små. Jeg bruker Olivy ved hvert bleieskift i stedet for vann, for å forebygge rødme og irritasjon i bleieområdet. Det kan jeg gjøre med god samvittighet, både for mine barns skyld, men også for miljøets. Olivy er skånsomt for huden, er fremstilt av 99% olivenolje, kalk, vann og inneholder ingen uønskede stoffer som kan være med til å skape allergi. Jeg brukte selv Olivy på min gravide mage for å pleie og forebygge strekkmerker. 


Fri frakt fra 499 kr

Med Helt Hjem eller Bring

14 dagers returrett

14 dagers retur- og angrerett fra du mottar varen

Medlemsbonus

Du får bonus hver gang du handler hos oss

Kundeservice

Kontakt oss på tlf. 21 95 94 90 (09-15 hverdager) eller email info@med24.no

Spar enda mer på dine sunne valg!

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få tilgang til eksklusive tilbud, kampanjer og eksperttips.