Kundeservice
0 varer
Kurv
Unique - Sitron olje - 10 ml
Unique - Sitron olje - 10 ml

Unique - Sitron olje - 10 ml

Vår pris: 59,00 NOK
59,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Unique - Sitronolje er en 100% ren eterisk olje - Citrus Limonum

Oljen er blek gul til gulgrønn med en frisk, lett duft som er nesten identisk med lukten av en fersk plukket sitron. Et tonn frisk frukt gir tilnærmet 3 kg. sitron olje. Sitron oljen er hentet fra sitronskallet ved kaldpressing. 25-30 sitroner gir 10 ml olje. Sitron oljen hentes hovedsakelig fra California og Italia. Sitrontrær er eviggrønne trær med duftende hvite blomster og svært aromatisk frukt. Sitron antas å komme fra Kina og ble først kjent i Sør-Europa rundt det 16. århundre.

Oljen er oppløftende og rensende. Den erstatter negative følelser ved å skape en gledelig atmosfære av friskhet og renhet. I duft ampe er den god mot mental tretthet og økt konsentrasjon. Et japansk studie har vist at bruk av sitronduft ved et travel kontormiljø gå et fall i skrivefeil på 54%.

Sitron oljen har rensende og forfriskende egenskaper. Bland den med vann og spray den ut i verdensrommet, det gir en herlig frisk duft mens den renser luften. Sitron oljen kalles også "Fornuftens olje" fordi tankene klarner og hjelper ved beslutningsprosesser. Den passer godt sammen med andre sitrusoljer og lavendelolje.

Oljens snerpende egenskaper er effektive til behandling av fet hud og akne. Den stimulerer blodsirkulasjonen ved massasje og regulerer hudens talgproduksjon.

Oljen kan inneholde opp til 2% furanocoumarin komponenter bl.a.bergaptene. Disse komponentene er fotosensibiliserende, og kan øke hudens følsomhet overfor ultrafiolett lys, noe som kan føre til forbrenning og ødeleggelse av huden. Opphold deg derfor ikke i solen før 12 timer etter bruk!

Les mer om eteriske oljer her


Varenummer: 3363

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832