Kundeservice
0 varer
Kurv
Unique - Rosmarin olje - 10 ml
Unique - Rosmarin olje - 10 ml

Unique - Rosmarin olje - 10 ml

Vår pris: 59,00 NOK
59,00 NOK
På lager!
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Unique - Rosmarin olje er en 100% ren eterisk olje - Rosemary officinalis

Navnet kommer fra det latinske "rosmerinus" som betyr "dugg av havet". Urten vokser vilt i middelhavsområdet som små busker, ofte nær kysten, hvor den blir en flerårig, stor, eviggrønn busk. 100 kg rosmarinkvister blir ved damp destillasjon om 1,2 kg. olje. Oljen er fargeløs eller gulaktig, den har en aromatisk, litt kamfer-eukalyptusaktig, varm og skarp duft.

Plantens historie går tilbake til det gamle Egypt. I de gamle grekernes og romernes religiøse seremonier og begravelse ritualer hadde den en hederlig status som et symbol på kjærlighet og død. Rosmarin er kjent for sine stimulerende egenskaper.

Utvortes bruk: En rosmarinoljebad har en regulerende effekt på kropp og sinn. Det virker stimulerende og virker oppfriskende på vanlig trøtthet og slitne muskler og ledd. Et rosmarinoljebd er best tidlig på dagen for å unngå søvnproblemer. I badekaret virker den også stimulerened på huden, spesielt til ineffektiv eller fet hud og hår.

I massasjeoljer er den effektiv mot såre muskler. 2 dråper sitron, 1 dråpe rosmarin, en dråpe einer og 15 ml baseolje gir en stimulerende massasje olje som virker oppkvikkende når du er sliten og trett.

Advarsel: Ikke bruk oljen under graviditet, amming, høyt blodtrykk og søvnløshet.

Les mer om eteriske oljer her


 


Varenummer: 3386

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832