Kundeservice
0 varer
Kurv
Unique - Grapefrukt Olje - 10 ml
Unique - Grapefrukt Olje - 10 ml

Unique - Grapefrukt Olje - 10 ml

Vår pris: 69,00 NOK
69,00 NOK
Ikke på lager
Leveringstid: 3-7 dager
Se fraktpriser her!
Les / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubb
Beskrivelse
Anmeldelser

Unique - Grapefrukt olje er en 100% ren eterisk olje - Citrus grandis

Grapefrukt tilhører sitrus familien. Det er en lett, kjølende og rensende olje. Duften minner om frisk frukt og fargen varierer fra lys gul til rødlig. Oljen utvinnes ved kaldpressing av grapefrukt skallet, og det er nå et bi-produkt av den industrielle produksjon av grapefruktsaft. En tonn frisk frukt gir ca 1 liter olje.

Grapefrukt oljen inneholder ca 90% terpen hydrokarbon limonen. Dette stoffet finnes i andre sitrusoljer med omtrent samme mengden og det er blandingen av de mindre komponenter som gir oljen sin unike duft, som gjør oss i stand til å skille mellom grape og eks. sitron.

Grapefrukt duft har en sterk effekt på sansene og følelsene. Den er forfriskende, oppmuntrende og lett oppkvikkende. Den søte duften kan vekke varme følelser, forvise negative tanker og virke avslappende. Dypp oljen på et lommetørkle og inhalerer eller bruke den i en duft lampe.

Den øker blodsirkulasjonen ved massasje og kan brukes i massasjeolje på ømme muskler. Siden den er snerpende er den god i kampen mot fet og uren hud.

Har du sko som lukter av fotsvette, kan du dryppe noen dråper olje på en bomullsdott, la den tørke og putte den ned i skoene når de er i skapet. Det tar lukten av fotsvette.

Akkurat som sitron og bergamot olje er den fotosensibiliserende, og du bør ikke bruke den 12 timer før du er i solen.

Les mer om eteriske oljer herVarenummer: 3370

Andre kunder har også kjøpt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbake til toppen

Du må logg inn for å kunne skrive anmeldelser
Se nettside
Med24.no – c/o helthjem - Sandakerveien 121 – 0484 Oslo – Tlf. 21 95 94 90 – E-mail: info@med24.no - Org nummer: 28520832